Köszöntelek az Állásszerző Programban!

Gratulálok a döntésedhez, nagyon fontos lépést tettél a sikeres elhelyezkedéshez és a munkahelyeden való jobb érvényesülésedhez! Hamarosan megismerheted azokat az egyedülálló Gerilla módszereket, amelyek nemcsak meggyorsítják, hanem még könnyebbé és élvezetessé is teszik az álláskeresésed, illetve munkavállalóként segíteni fognak a karriercéljaid elérésében. Ebben a rövid üdvözlő videóban szeretnék néhány fontos információt megosztani veled a Programról.

Hiszem, hogy a mai világban azok fognak tudni előrelépni, akik invesztálnak a tudásba, és Te is közéjük tartozol. A most következő oktatóanyagokkal részletesen megtanítunk arra, hogyan keress állást hatékonyan, és hogyan add el magad a munkaerő-piacon.

Mi mindenhez van hozzáférésed az Állásszerző Programban?

– TÖBB, MINT 30 ONLINE TANANYAG
Az Állásszerző program gerincét több, mint 30 db videós és szöveges oktatóanyagunk képezi. Ezek az anyagok végigvezetnek téged az álláskeresés összes fontos állomásán a pályaorientációtól kezdve az önéletrajzíráson át egészen a sikeres állásinterjún való szereplésig.
Itt tudsz belépni a Karrier Klubba ››

– ÉLŐ, INTERNETES CSOPORTOS KONZULTÁCIÓK
Kéthetente várlak az élő, internetes csoportos konzultációkon, ahol egy-egy témaindító előadás után élőben válaszolok a kérdéseidre. Természetesen az Állásszerző Program tagjaként a korábbi előadások felvételeit is megtalálod és visszanézheted.
A csoportos konzultációk videóit a Karrier Klubba lépve a 2. menüpont alatt találod ››

– TELEFONOS NYÍLT NAP
Minden hónap elején telefonos nyílt napot tartunk, amikor betelefonálhatsz, és 15 perces villámkonzultáción négyszemközt is megbeszélhetjük a legfontosabb kérdéseidet. A következő alkalomról e-mailben külön értesítést küldök majd neked.

– 4 EGÉSZ NAPOS TANTERMI TRÉNING
Az Állásszerző Program tagjaként ingyenes részvételi lehetőséged van 4 különböző, egyenként 50.000 Ft értékű kiscsoportos, tantermi tréningen.
Válaszd ki a neked megfelelő időpontokat, és foglald le a helyed mielőbb ››

– KEZDŐ ÉS HALADÓ ONLINE EXCEL TANFOLYAM
Frissítsd fel az Excel tudásod, haladj a saját tempódban! Az Állásszerző Programban összesen 39 leckén keresztül könnyedén végigveheted az Excel alap és közép-haladó funkcióit videós oktatóanyagunk segítségével. Már önmagában ezért a két Excel tanfolyamért érdemes lenne minden szakembernek belépnie az Állásszerző Programba.

Vágjunk is bele!

20 percen belül e-mailben is küldök egy visszaigazolást a tagságodról, amiben benne lesz az Állásszerző Program belépési link és a belépéshez szükséges jelszavad is.

Addig is csatlakozz itt az Állásszerző Program tagjainak fenntartott zártkörű Facebook csoportunkhoz, ahol a többi álláskereső, illetve szakember támogatására, valamint tapasztalatára is számíthatsz. Ne tartogasd a kérdéseidet, lépj be most a zárt Facebook csoportba, és tedd fel őket bátran, vagy keress engem e-mailben a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címen!

Baráti üdvötlettel,
András