Hogyan add el magad az önéletrajzoddal? – Kossuth Rádió interjú

Írta: Baráth András

Elhelyezkedési tanácsadóként gyakran kapok felkérést rádiós, televíziós interjúkra. A Kossuth Rádió vendégeként egyik alkalommal arról beszélgettünk, hogy tudod magad eladni az önéletrajzoddal.

ÚJ GERILLA ÖNÉLETRAJZ KÖNYVEK

Szeretnék neked egy szuper lehetőséget is felajánlani. Idén jelent meg a két legújabb könyvem a Gerilla Önéletrajz Módszerek és a 101 Gerilla Álláskeresési Stratégia, amelyeket most értékes ajándékokkal tudsz megrendelni.

Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztam a két új könyvön, és nagy örömmel tölt el, hogy az végre bemutathatom neked is. Ha úgy érzed, hogy munkahelyváltásra van szükséged, akkor mindenképpen érdemes megismerned a teljes Gerilla Önéletrajz Módszertant.

Segítség, ha új állás kell >>

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.