Miben tudunk segíteni?

A Gerilla Önéletrajz Műhely úgy segít álláskeresőknek – köztük Neked is – elhelyezkedni, hogy megtanít önéletrajzot írni, megmutatja melyek a legeredményesebb álláskeresési technikák és bevezet az állásinterjú és a bértárgyalás legfontosabb titkaiba.

Az ingyenes hírlevelekben, blogcikkekben, Facebook oldalunkon olvasható tanácsok mellett élő, kiscsoportos tantermi képzéseken nyomtatott oktatóanyagokkal és személyes, négyszemközti konzultációval tudunk Téged támogatni az eredményes álláskeresésedben. 2015-ben több mint 500 álláskereső vett részt az élő képzéseinken, és további 4.500 szakembernek segítettünk a gyorsabb elhelyezkedésben fizetős oktatóanyagainkkal.

Ne kövesd az önélrtrajz sablonokat!Személyes tanácsadás

A személyes, négyszemközti konzultációk keretében Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadónk csak Rád összpontosít, a te helyzetedre, a te problémáidra. Így biztos lehetsz benne, hogy a konzultáció cégén már egy részletesen kidolgozott megoldási terv, hasznos ötletek és új lendület lesz a tarsolyodban, aminek segítségével gyorsan meg fogod találni az új állásodat.

A konzultáció témája szinte bármi lehet, ami az álláskereséshez, az elhelyezkedéshez, a munkahelyváltáshoz kötődik, pl. pályaorientáció, karriertervezés, önéletrajzírás, felkészülés állásinterjúra vagy bértárgyalásra, állásinterjú szimuláció…

Gerilla Önéletrajz Konzultáció

Mariann több mint 20 éves multis évei alatt látott mindent a gyártástól a felsővezetői szintig, ráadásul 10 évig HR vezetőként dolgozott. Éppen ezért meg tudja mondani a tapasztalataid alapján, hogy reálisan milyen pozíciót, szakterületet és iparágat érdemes célba venned. Mi az, amiben esetleg kompromisszumot tesznek a cégek 1-1 pozíció esetében, és mi az, amiben nem. Sőt, Mariann abban is tud Neked segíteni, együtt feltérképezitek mik az erősségeid, legfőbb eredményeid, kompetenciáid, mind szakmai, mind emberi oldalról.

Tudj meg többet a személyes konzultációkról itt »

Tantermi képzések - önéletrajz minták helyettTantermi képzések

Egész napos önéletrajzírás és állásinterjú tréningek a budapesti irodánkban

A kiscsoportos Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő tréningeken garantáltan működő módszerek használatát sajátíthatod el, melyek segítségével Te is sikeresebben és gyorsabban el tudsz helyezkedni.

Önéletrajzírási és állásinterjú tréningek

Az önéletrajzírás tréningen megismertetjük Veled azokat a bizonyítottan működő álláskeresési technikákat, amelyekkel a rejtett állásokat is felkutathatod, és így sokkal több csatornát fogsz tudni bevetni a kereséshez. Valamint együtt megírjuk a gerilla önéletrajz módszerek szerint az új önéletrajzod, aminek a segítségével garantáltan több állásinterjúra fognak behívni, és az interjún is másképp néznek majd rád.

Az állásinterjú tréningen megmutatjuk, hogyan érdemes felkészülnöd az állásinterjúra úgy, hogy ott aztán sokkal eredményesebben szerepelj, így kevesebb lesz a kudarc élményed és több pozitív visszajelzést fogsz kapni. Sőt, a bértárgyalás során magasabb fizetést érhetsz el, mint hogyha nem ismered az általunk tanított technikákat.

Ha nem hívnak állásinterjúra, akkor valószínűleg az önéletrajzoddal, illetve az álláskeresési technikáiddal van a probléma. Ez esetben gyere az Önéletrajzírás tréningre. Ha bejutsz állásinterjúkra, de itt rendszeresen elutasítanak, akkor az önéletrajzod nagyjából rendben van, viszont akkor az állásinterjúkra kellene jól felkészülnöd. Jelentkezz tehát az állásinterjú-felkészítő tréningre. Azonban ha biztosra akarsz menni, akkor a leggyorsabb elhelyezkedés érdekében én azt javaslom, hogy jelentkezz kombináltan mindkét tréningünkre.

A tréningek részletes tematikája és az elérhető időpontok kapcsán kollégáim készséggel állnak rendelkezésedre:
Kérj visszahívást itt »

Online önéletrajzíró tanfolyamGerilla Önéletrajz Karrier Klub

2016. év elején indítottuk el legújabb szolgáltatásunkat, a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubot, melynek keretében a legfontosabb oktatóanyagainkat egy zártkörű online rendszerben tettük elérhetővé. A Karrier Klubban egy helyen állnak rendelkezésedre fog állni minden tudásanyag, ami segít a gyorsabb elhelyezkedésben, és akkor is segítségedre lesz, ha már évek óta dolgozol valahol, de tudni szeretnéd hogyan lépj előre a munkádban, vagy hogyan tervezd a karriered. Sőt, klubtagként részt vehetsz élő, interneten közvetített csoportos konzultációkon, illetve csatlakozhatsz a Zártkörű Facebook csoportunkhoz is.

Ha Téged is érdekel ez az újdonság, akkor az alábbi linkre kattintva jelezd ezt felénk, és részletesen tájékoztatunk erről a lehetőségről.

Bővebb infók és csatlakozás itt »


 

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Neved:
E-mail címed:
Telefonszámod:
Kérlek, írd le röviden a problémádat, amiben segítséget vársz tőlünk: