Egyéni konzultáció, ahol csak a Te céljaidon és elhelyezkedéseden dolgozunk!

Szeretnél az álláskereséshez személyre szóló tanácsokat kapni, hogy a lehető leghamarabb el tudj helyezkedni? Pályamódosításon gondolkozol, de nem tudod, merre indulj? Kellene egy rád szabott, eredményes önéletrajz? Akkor a legjobb helyen jársz, kérlek olvass tovább!

Fontos! Egyéni tanácsadás a koronavírus óvintézkedésekre tekintettel jeleleg kétféle formában is választható:

1. személyesen, budapesti irodánkban (1073 Budapest, Kertész u. 25.) 
2. online formában, Zoomon keresztül

A visszajelzésekből azt látjuk, hogy mindkét konzultációs forma egyformán kedvelt, hiszen az elhelyezkedési tanácsadás és az önéletrajzírás pont olyan műfaj, ahol nincs is igazán szükség arra, hogy egyszerre legyünk egy helyen.

Aki vidéken vagy külföldön él, annak kifejezetten könnyebbséget jelent, hogy nem kell a tanácsadásért utazni. Mi mindkét esetben ugyanúgy az irodából, az iróasztal mögül jelentkezünk be. Az online konzultációnál is ugyanúgy látjuk, halljuk egymást, meg tudjuk osztani egymással a képernyőnket, tehát minden ugyanúgy működik, mint élőben, ráadásul pont olyan hatékony, mint a személyes találkozás. A szükséges segédanyagokat, útmutatókat mindkét esetben e-mailen is elküldjük mindenkinek.

Az online tanácsadás menete

Az online konzultációhoz csak egy számítógépre és szélessávú internetre van szükség. A bejelentkezéshez mi küldjük a Zoom linket.

A konzultáció előtt együtt teszteljük a technikát, és IT-s kollégánk természetesen a tanácsadás alatt  végig ugrásra készen áll. Hetente 10-12 egyéni konzultációt is tartunk, és eddig még soha nem fordult elő semmilyen technikai fennakadás.

Figyelem! Az egyéni konzultációk iránti igény az utóbbi pár hétben megnövekedett. Igyekszünk mindenkinek 1-2 héten belül időpontot biztosítani. Szerencsére az online tanácsadási forma előnye, hogy nagyobb kapacitást is lehetővé tesz.

Kinek ajánlott az egyéni tanácsadás?

Az egyéni konzultációkat azoknak javasoljuk, akiknek jelenleg nincs állásuk, és minél előbb szeretnének elhelyezkedni. Illetve természetesen azoknak az állásban lévő szakembereknek is, akik váltani akarnak, esetleg cégen belül szeretnének előre lépni, és ehhez szeretnének szakértői segítséget igénybe venni.

Talán egyetértesz velünk abban, hogy állást keresni soha nem könnyű. És nem csak azért nem, mert egy számodra ismeretlen helyzetben kell helyt állnod, vagy mert a legtöbb pályázatodra gyakran még csak egy válaszlevél sem érkezik.

Az álláskeresésben az a legnagyobb nehézség, hogy egyedül kell végigcsinálnod…

 • Egyedül kell eldöntened, hogy merre indulj el,
 • Egyedül kell megírnod az önéletrajzodat és a motivációs leveledet, és nincs egy megbízható, hozzáértő szakember melletted, aki érdemben tudna Neked segíteni…
 • Egyedül kell átélned az elutasításokat és kudarcokat, miközben érzed a családod és a barátok rosszallását, vagy esetleg értetlenkedését, hogy még mindig nem találtál állást…
 • Egyedül kell megfelelned az állásinterjún, miközben Téged gyakran egy egész bizottság faggat több körön keresztül, időnként teljesen intim kérdésekkel…

Persze a családod vagy egy-két ismerősöd véleményét még mindig kikérheted, de gyakran ők sem tudnak nálad többet a témáról, és semmivel sincs nagyobb tapasztalatuk, mint Neked. Egy szó mint száz, a legtöbb álláskereső – és talán Te is – egyedül van, mint a kisujjam.

És ez akkor is igaz, amikor valakinek van állása, de váltani szeretne a bizonytalanság, az unalmas munka vagy egy hülye főnök miatt.

Nem is csoda, hogy sok álláskereső ill. az embertelen főnök által kizsigerelt szakember már kezdi elveszíteni az önmagába vetett hitét, depressziós tünetek jelennek meg nála, és álmatlan éjszakákon próbál meg megoldást találni a helyzetére. Továbbra is egyedül, továbbra is sikertelenül… vagy….

Az egyéni konzultáción személyre szabott segítséget kapsz

Mit gondolsz, mekkora segítséget jelentene neked, ha lenne melletted egy többéves tapasztalattal rendelkező karrier tanácsadó, aki négyszemközti tanácsadással támogatna téged?

Biztosak vagyunk benne, hogy hatalmas segítség lenne, ráadásul megnyugtató érzés is, hogy végre egy kompetens szakembertől kérdezhetsz.

Éppen ezért indult el a Gerilla Önéletrajz Műhely egyéni konzultáció lehetősége, ahol Baráth András, Magyarország egyik legelismertebb önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó szakembere ezt a segítséget megadhassa neked.

Baráth András álmodta meg és hozta létre a Gerilla Önéletrajz Műhelyt a 2008-2009-es gazdasági válság idején azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott, bizonyítottan működő Gerilla módszerek segítségével.

A legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja és vizsgázott szakértője.

Tapasztalatának és szakértelmének köszönhetően középkorúaknak, pályakezdőknek, kismamáknak, pályamódosítóknak is egyaránt tud segíteni a mielőbbi sikeres elhelyezkedésben.

András akkreditált Professzionális Önéletrajzíró képesítéssel rendelkezik, így ezzel az első és egyetlen minősített önéletrajz-szakértő Magyarországon. A HVG Állásbörzék rendszeres előadója. Önéletrajzírási tanácsokban többször szerepelt már a médiában is (RTL Klub, Kossuth Rádió)

Az elmúlt években számos szakmai oktatóanyagot és blogcikket írt önéletrajzírási, álláskeresési és karrier témában, rendszeresen tart előadásokat állásbörzéken, a Corvinus Egyetemen. Így ha valaki, akkor ő biztosan tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy Te legyél a befutó a vágyott állásra.

András egy-egy héten 10-12 személyes konzultációt tart álláskereső és állásban lévő ügyfeleinknek.

4 hónapnyi intenzívnek vélt keresgélés után meglehetősen frusztrált, hogy nem sikerült még elhelyezkednem, a tartalékaim pedig rohamosan fogytak. Így 2018 januárjában kértem időpontot Andrástól személyes konzultációra. Utólag visszatekintve, az a 4 hónap elfecsérelt idő és kidobott pénz volt. Jóval hamarabb kellett volna felkeresnem a Gerillaönéletrajz Műhelyt. Közösen néztük át az önéletrajzomat, a céljaimat és a lehetőségeimet és nagyon higgadtan, szinte baráti hangulatban értékeltük a lehetőségeket, melyik irány kifizetődő számomra. Újabb 3 hónap, de most már célirányos és módszeres keresgélés segítségével sikerült munkába állnom anélkül, hogy hatalmas kompromisszumokat kellett volna kötnöm munka, fizetés és magánélet terén. Most végre olyan munkát végzek, amelyre eddig is vágytam, és ezt voltaképp a Gerillaönéletrajz Műhelynek és Baráth András módszertanának köszönhetem.

Lengyel Gergő, Budapest

Az alábbi témákban célszerű személyes konzultációt kérned

Többféle téma köré csoportosított tanácsadást választhatsz. A konzultáció típusa mindig attól függ, hogy Neked mire van igényed és szükséged. Ügyfeleink leggyakrabban az alábbi témákban kérnek tűnünk személyes segítséget:

 1. Elhelyezkedési tanácsadás
  Mi lehet a gond, miért nem hívnak többet állásinterjúra? Mit kell ahhoz tenned, hogy ez megváltozzon? Hogyan lehetsz sikeresebb az álláskeresésben? Milyen új álláskeresési technikákat alkalmazhatnál még?
 2. Pályaorientáció konzultáció
  Milyen irányba lenne érdemes tovább indulnod, ha mást szeretnél csinálni, mint eddig, de nem tudod biztosan, hogy mit? Milyen területen tudnád „eladni” magad, ha arra, amit eddig csináltál, most épp nincs piaci igény? Hogyan mutasd be ebben az esetben a más területen szerzett szakmai tapasztalatodat?
 3. Állásinterjú és bértárgyalás felkészítés
  Milyen kérdésekre számíthatsz egy állásinterjún, és hogyan érdemes megválaszolnod ezeket? Az állásinterjú kérdések mellett az interjúkon használható meggyőzési technikákra és a bértárgyalásra is alaposan felkészítünk.
 4. Állásinterjú szimuláció
  András leinterjúztat egy általad megjelölt képzeletbeli állásra, és az állásinterjút követően egy órában visszajelzést ad arról, hogy mit lenne érdemes másképp csinálnod.
 5. Önéletrajzírás konzultáció
  Ezen a tanácsadáson András elmondja neked, hogy mit kell tudnia egy önéletrajznak és egy motivációs levélnek, hogyan tudsz kitűnni a tömegből, majd pedig együtt meg is írjátok az önéletrajzodat és a motivációs leveledet.

Természetesen az is lehetséges, hogy egy konzultáció során nemcsak egy, hanem több témát is érintünk. A konzultáció céljának és tematikájának meghatározása mindig egy négyszemközti telefonbeszélgetést követően történik. Kérlek, töltsd ki az oldal alján található űrlapot, és kérj visszahívást.

A rekord az enyém! Előző munkahelyemre nem tudtam visszamenni, így GYED-ről visszatérvén egy minden kritériumnak megfelelő állást sikerült megpályáznom és elnyernem a Gerilla Módszerekkel úgy, hogy két gyermekem van! Az önéletrajzom elküldése után egy héttel behívtak, és az interjút követően én voltam abba a helyzetben, hogy döntsek, elfogadom-e a kínált pozíciót! KÖSZÖNÖM!

ügyfél fotó
Kollár Eszter, Budapest

Kedves András! Nem fogod elhinni, de már kaptam is egy élelmezésvezető-dietetikus állást. Utolsó pillanatban láttam meg a hirdetést, és ahogy ajánlottad, megkerestem személyesen az illetékest, és be is vittem neki a segítségeddel összeállított anyagomat 14-én. 11-én voltam nálad, és 21-én megkaptam az állást. Ha Te nem biztatsz, meg sem pályázom ezt az állást. Nem felejtem el, amit értem tettél. Nagyon szépen köszönöm! Fantasztikus szakember vagy! Örülök, hogy megismerhettelek.

Kocsis Mária, Budapest

Hogyan történik a konzultáció?

A konzultáció jelenleg történhet online, a Zoom rendszerén keresztül. Így ha vidéken vagy külföldön élsz, és egyébként nem tudnál ideutazni, akkor is van lehetőséged személyes konzultáción részt venni.

Az online tanácsadás mellett természetesen személyesen, a budapesti irodánkban (Bp VII. kerület, Kertész u. 25.) is tudunk már fogadni téged. 

Biztosan nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a személyes konzultációnak díja van. A konzultációs díj azonban függ a konzultáció típusától és attól is, hogy hány alkalommal célszerű találkoznunk.

Ha szeretnéd, hogy  egy olyan szakértő segítse elhelyezkedésed, aki több éves gyakorlati tapasztalatának köszönhetően bevált és sikeres tanácsokkal tud hozzájárulni a mielőbbi eredményes álláskeresésedhez, add meg a neved és a telefonszámod. Mi pedig 1 munkanapon belül visszahívunk, hogy telefonon beszéljük meg, milyen típusú konzultáción tudunk Neked leghatékonyabban segíteni.

Biztos vagyok benne, hogy Neked is fogunk tudni segíteni!


u.i. Ha inkább telefonon érdeklődnél, természetesen arra is van lehetőséged. Hívj bennünket bátran a +36 20 220 2160-as mobilszámon, ahol az ügyfélszolgálatos munkatársaim szívesen tájékoztatnak az egyéni konzultáció részleteiről és menetéről.