Sikeres regisztációt követő lépések

Írta: Baráth András

Még egyszer üdvözöllek, Baráth András vagyok, a Gerilla Önéletrajz Műhely alapítója és vezető tanácsadója. A regisztrációd sikeres volt, a “Hogyan készülj fel az állásinterjúra, ha elmúltál 40-45 éves?” oktatóvideómat már el is küldtem emailben, néhány percen belül megkapod, de itt is megtekintheted.

Néhány további hasznos anyagot is szeretnék a figyelmedbe ajánlani:

1) Meghívó ÉLŐ ingyenes online tréningre


Itt a Gerilla Önéletrajz weboldalon számos további segítséget találsz az álláskereséshez, önéletrajzíráshoz és állásinterjún való sikeres szerepléshez.

Külön figyelmedbe szeretném ajánlani a “Hogyan találd meg a neked való állást, amiben azt csinálhatod, amit szeretsz, és ezért rendesen meg is fizetned” c. élő előadásomat, amit a soron következő csütörtökön 17:30-kor tartok.

Az előadás ingyenes, bár regisztrációhoz kötött. Ha szeretnéd megismerni, hogy mi az az álláskeresési stratégia, mellyel az álláskeresők 95%-a bizonyítottan el tud helyezkedni, akkor itt tudsz jelentkezni az online tréningre >>

2) Hasznos cikkek és videók emailben

A következő napokban és hetekben emailben is elküldöm Neked a leghasznosabb cikkeimet és videóimat. Szeretnék ugyanis minden támogatást megadni ahhoz, hogy versenyképes önéletrajzot írj, és mielőbb elnyerd az új állásodat. A cikkeket a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címről fogom küldeni, ezt csak azért mondom, hogyha tőlem kapsz levelet, akkor azt érdemes megnyitnod, és elolvasnod. (Természetesen az emailekről bármikor leiratkozhatsz.)

3) Facebook meghívás

Meg szeretnélek hívni a személyes Facebook oldalamra is, ahol napi gyakorisággal osztok meg híreket és cikkeket a munkaerő-piaccal, álláskereséssel és a karriered mendzselésével kapcsolatban.

Ha fent vagy Facebookon, de még nem követed az oldalamat, akkor kérlek, kattints a Tetszik vagy Like gombra.

3) Nézz szét a honlapunkon

Itt a Gerilla Önéletrajz weboldalon számos további segítséget találsz az álláskereséshez, önéletrajzíráshoz és állásinterjún való sikeres szerepléshez. 

A Gerilla Önéletrajz Módszerek könyvem pedig abban segít Neked, hogy olyan ütős önéletrajzot és motivációs levelet tudj írni, amivel behívnak állásinterjúra. Mert ha többet hívnak állásinterjúra, gyorsabban fogsz tudni elhelyezkedni.

A Blog menüpont alatt pedig legfrissebb írásainkat és videóinkat találod.

Sok sikert kívánok!

András

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.