RTL Klub interjú: Hogyan nézzen ki jól az önéletrajzod

Írta: Baráth András

Az RTL Klub már harmadik alkalommal hívott meg a reggeli műsorába, hogy az önéletrajzírásról kérdezzenek.

Ezúttal az önéletrajzok külalakja volt a téma és az, hogy hogyan tűnhetsz ki az álláskeresők tömegéből az önéletrajzod külalakjával.

 

ÚJ GERILLA ÖNÉLETRAJZ KÖNYVEK

Szeretnék neked egy szuper lehetőséget is felajánlani. Idén jelent meg a két legújabb könyvem a Gerilla Önéletrajz Módszerek és a 101 Gerilla Álláskeresési Stratégia, amelyeket most értékes ajándékokkal tudsz megrendelni.

Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztam a két új könyvön, és nagy örömmel tölt el, hogy az végre bemutathatom neked is. Ha úgy érzed, hogy munkahelyváltásra van szükséged, akkor mindenképpen érdemes megismerned a teljes Gerilla Önéletrajz Módszertant.

Segítség, ha új állás kell >>

 

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.