Álláslehetőség: ügyfélszolgálatos munkatársat keresünk

Írta: Baráth András  |  2020. június 15.  |  c 30 hozzászólás

Üdvözöllek, Baráth András vagyok, a Gerilla Önéletrajz Műhely vezető tanácsadója és az álláshirdetést feladó Sikergarancia Kft. ügyvezetője. Ebben az álláshirdetésben az ügyfélszolgálatos munkakört szeretném bemutatni Neked. Mielőtt azonban a pozícióról beszélnék, hadd meséljek egy kicsit a tevékenységünkről.

KIK VAGYUNK?

A cégünk neve Sikergarancia Kft., de a két üzletágunk nevét jóval többen ismerik. A Gerilla Önéletrajz Műhely legfontosabb küldetése, hogy álláskeresőknek segítsünk mielőbb megtalálni az új állásukat. A másik üzletágunk, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ pedig dohányosoknak segít leszokni a cigarettáról a világ több mint 60 országában működő Allen Carr’s Easyway módszert alkalmazva.

Gerilla Önéletrajz Műhely 2009-ben kezdte meg a működését, és ez idő alatt több ezer álláskeresőnek segítettünk megtalálni az új munkájukat. Ezt elsősorban úgy érjük el, hogy megtanítjuk ügyfeleinket versenyképes önéletrajzot írni, hatékonyan állást keresni, és az állásinterjún meggyőzően kommunikálni.

Az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról üzletágunk 2010 óta több mint 8.000 magyar dohányosnak segítettünk letenni a cigarettát. Az Allen Carr módszer az egyik legeredményesebb leszoktató módszer a világ 60 országában, amelyet mi a lehető legtöbb emberhez igyekszünk eljuttatni, hogy végre ők is boldog nemdohányzóvá váljanak.

Folyamatosan bővülő csapatunkba keresünk új, ügyfélszolgálatos kollégát, aki számára fontos az emberek életminőségének javítása, valamint az, hogy munkájával valódi értéket teremtsen.

MIT JELENT EZ RÖVIDEN A FELADATODAT TEKINTVE:

 • Az emailben, telefonon és Facebook üzenetekben érkező kérdések, megkeresések megválaszolása.
 • Kapcsolattartás a Gerilla Önéletrajz Karrier Klub tagjaival, segítve őket az elhelyezkedésben és a karriercéljaik elérésében.
 • A megrendelt csomagok kiszállításának koordinálása a Magyar Posta Logisztika futárszolgálattal.
 • Írásos és videós referenciákkal kapcsolatos egyeztetés ügyfeleinkkel, ezzel segítve a leszokni vágyókat és az álláskeresőket a döntésük meghozatalában.
 • A leszokni vágyó dohányzóknak segítesz telefonon keresztül meghozni a döntést, hogy belevágjanak a leszokásba az Allen Carr módszer segítségével, ezzel értékesítve a szemináriumainkat.
 • Az operatív vezetőnk a mindennapi munkádban támogat és segítséget nyújt, ezáltal szervezetten és gördülékenyen végezheted a napi feladataidat.

TÉGED KERESÜNK, HA…

 • Van már 2-3 év ügyfélszolgálati tapasztalatod és/vagy szeretsz emberekkel kommunikálni, meghallgatni őket és segíteni nekik problémáik megoldásában.
 • Van felsőfokú végzettséged
 • Igazi jó karakter vagy és olyan csapatban szeretnél dolgozni, ahol fontos érték a becsületesség, megbízhatóság és a lojális hozzáállás.
 • Szereted, ha értékelik a munkádat és a munkához való hozzáállásodat.
 • Magabiztosan használod a Microsoft Excel és Word programokat és nem idegen számodra egy új program megismerése.
 • Jól kommunikálsz, precízen és pontosan végzed az adminisztrációt, segítve ezzel a többieket is.
 • Pörgős személyiség vagy, aki szereti a változatos munkát és kihívást, valamint motivációt jelent neked az emberek segítése.

MIT KÍNÁLUNK NEKED?

 • Sokszínű munkavégzést biztosítunk és a kollégáiddal való szoros együttműködés által új feladatkörök megismerésére is lehetőséged lesz.
 • A budapesti irodánkban jelenleg 8-10 fővel dolgozunk. Barátságosak, fiatalosak és összetartók vagyunk. Munkánkból adódóan nálunk senki nem dohányzik.
 • A korrekt jövedelem mellett rugalmas munkaidőt kínálunk.
 • Az irodánk a 7. kerületben, a Blaha Lujza téri metrómegállóhoz 2 percre található egy új építésű házban.
 • Azonnal tudsz kezdeni és mindenki segítőkész veled. Szeretnénk, ha gyorsan be tudnál tanulni, és ehhez minden feltételt biztosítunk számodra.

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

Ha úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál nálunk  a fent bemutatott ügyfélszolgálatos munkakörben, és megfelelsz az elvárásoknak, szívesen látjuk a pályázatodat.

Kérlek, küldd el az önéletrajzodat és egy rövid motivációs levelet az allas@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre legkésőbb 2020. június 30-ig. Ha kérdésed van az állással kapcsolatban, szintén erre az emailcímre várjuk Tőled!

A motivációs leveledben kérlek, írd meg röviden, hogy miért szeretnéd betölteni a munkakört, és miért érzed úgy, hogy sikeres lennél benne. Kérlek, jelöld meg a nettó fizetési igényedet is a motivációs levélben.

Ha Neked most nem aktuális ez az állás, nagyon megköszönöm, ha továbbítod a hirdetést olyan ismerősödnek, akit esetleg érdekelhet. :)

Várjuk jelentkezésed!
Üdvözlettel,

Baráth András
cégvezető

Ui.: Az első jelentkezők meghallgatását már az június 22-ei héten elkezdjük, tehát ha érdekel a pozíció, érdemes minél előbb elküldened pályázatodat.

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!

A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjuk kulturált hozzászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.


Tóthné Ranyhóczky Zsuzsanna
2020. június 30. kedd 19:46

Egy jó csapatban végezhető munka mindennél többet ér. Szeresd amit csinálsz.

Válasz

Kasza Lajos
2020. június 24. szerda 12:18

Üdv ! Érdekelne az állás de én Tácon lakom . ????

Válasz

Cs Tünde
2020. június 23. kedd 05:22

Nem m értem miért kell ehhez felsőfokú végzettség !?

Válasz

Királyhegyi László
2020. június 22. hétfő 15:33

Kedves András!
Köszönöm a lehetőséget.
Nagy segítség lenne nekem ez az állás.
Nyugdíjas testvelőként elég nehezen kapok megfelelőt.
Úgy érzem a szakmai tapasztalataim megvannak az eredményes állásbetöltéshez.
Izgatottan várom az interjút.

László

Válasz

Varga Gabriella Anna
2020. június 22. hétfő 14:47

Kedves András!

Nagyon köszönöm a megkeresést,szeretnék élni ezzel a lehetőséggel, küldöm a jelentkezést.

Üdvözlettel:
Varga Gabriella Anna

Válasz

Varga Izabella
2020. június 22. hétfő 07:49

Kedves András!

Érdekelne az állás. Munkahelyet szeretnék váltani. Köszönöm ,hogy gondoltál rám mint lehetséges kollégára. Kecskeméti lakos vagyok és szívesen feljárnék Budapestre. Remélem kapok lehetőséget arra, hogy személyes találkozás alkalmával mutatkozhassak be nektek.

Szép napot

Izabella

Válasz

Jaros Mónika
2020. június 19. péntek 15:42

Kedves András

Megpályáztam az állást. Gyöngyösi lakos vagyok. Munkahelyet szeretnék váltani. Remélem kapok lehetőséget arra, hogy egy személyes találkozás alkalmával mutatkozhassak be nektek.

Szép napot

Móni

Válasz

Tóth Tibor
2020. június 19. péntek 14:16

Kedves András.

Én Budapestre szívesen felmegyek, mert már Tárnokon lakom.
Jelentkeznék az állásra, ha lehet. Érdekelne ez az állás. A pénzt nem adom meg, mert Te is írtad, mondtad, hogy ne adjuk meg, csak ha személyesen beszélünk.

Válasz

Gilányi Enikő
2020. június 19. péntek 10:59

Érdeklődnék nyíregyházán milyen állást tudnak kínálni köszönöm!

Válasz

Vass György
2020. június 17. szerda 21:29

Tisztelt András!

Megtisztelsz, hogy felajánlottad, hogy jelentkezzem nívós csapatodba.
Jelenleg, - sajnos,- újra rendszeres orvosi vizsgálatoknak vagyok áldozata.
Úgy gondolom, hogy rokkantsági felülvizsgálatommal kiegészülve, tartós (több hetes) programmal látnak el kezelő-orvosaim, jelenleg.
Pedig, az az érzésem (tudom), hogy én vagyok a megfelelő ember, akire gondoltál.
Sajnálom, hogy használhatatlan vagyok, jelenleg.

Üdvözlettel: Vass György

Válasz

Sipeki Dezsőné Zsóka
2020. június 17. szerda 15:29

Kedves András!

Köszönöm és meg tisztelő hogy gondoltál rám mint lehetséges kollégára.Sajnos nagyon távol lakom Budapesttől.Engedelmeddel továbbítanám az emailt menyemnek ő jelenleg is hasonló munkakörben dolgozik.Munkahelyet szeretne váltani őt biztosan érdekli ez a remek lehetőség.

Üdvözlettel:
Sipeki Dezsőné

Válasz

Szathmári Attila
2020. június 16. kedd 13:07

Kedves András!

Szathmári Attila vagyok és több éves telefonos ügyfélszolgálati tapasztalattal rendelkezem.

Nagyon érdekel a pozíció, különös tekintettel arra, hogy úgy gondolom, értéket tudok teremteni az embereknek, ha tudok nekik abban segíteni, hogy leszokjanak a dohányzásról (magam is dohányoztam, de már nagyon régen letettem a cigit).

Viszont a nyárra még visszamegyek Svájcba dolgozni, de év végétől hazajövök. Feltételezem sürgősen szükségük van munkaerőre, de egy kérdést megér, miszerint terveznek-e bővitést az év végétől?

Belinkelem a LinkedIn profilomat:

https://www.linkedin.com/mwlite/in/attila-szathmári

Annyi a tiszteletteljes kérésem, amennyiben van rá mód, szíveskedjenek informálni, ha most nem is tudok menni Önökhöz dolgozni, lesz-e erre lehetőségem fél év múlva.

Szíves válaszát előre is köszönöm!

Szép napot kívánok!

Üdvözlettel:
Szathmári Attila

Válasz

  Perei Viktória
  2020. június 24. szerda 11:40

  Kedves Attila!

  Emailben várjuk a jelentkezéseket. Kérlek, hogy úgy add be a pályázatodat!

  Válasz

Dsupin Melitta
2020. június 16. kedd 11:41

Kedves András!

Köszönöm a lehetőséget! Teljesen fellelkesültem az olvasottak alapján.
Eddig is ügyfelekkel foglalkoztam, másképpen, mégis hasonló módon.
Az eddigi tapasztalataim releváns módon illeszkednek a meghirdetett álláshoz.
Küldöm az önéletrajzomat!

Üdvözlettel:
Melitta

Válasz

Juhász János
2020. június 16. kedd 11:01

Tisztelt Baráth úr elismerésem az eddigiek során bizonyított új megoldású pályakeresési rendszeréhez. Én 66 éves vagyok, nem rég építettek le az ALCOA - ARCONIC gépipari cégtől mint nyugdíjas szövetkezeti bedolgozó betanított gépkezelőt és MEO-st. Nagyon élmény volt ez a munka. Persze számítható volt az ideig hónapig lehetőség ezért én itthon a saját módszertanom szerint dolgozom az Interneten. Az eddigi hagyományos Hirdetési képmegoldásokat újszerűekkel váltottam fel a Blogomban. Még nem fedezték fel a lényegét. Gerillaszerűen megmutatom Önnek, engedelmével nem lefoglalva különösebben az idejét: Üdvözlettel további szép sikereket kívánva Juhász János blogger; https://szextant.blogspot.com/p/jobwork.html

Válasz

Oraveczné Kovács Anikó Andrea
2020. június 16. kedd 07:33

Kedves András!
Köszönöm a lehetőséget! De hivatalosan én 4 órát dolgozhatok! Mert, kislányommal ápolásin vagyok. 13 éves házas vagyok s van még a családban két lányom 19 és 24 évesek. Ez azért fontos mert, van azért segítségem. A problémám az hogy csak 4 órát dolgozhatok naponta.
Üdvözlettel Oraveczné Kovács Anikó Andrea

Válasz

Joháczi Lászlóné
2020. június 16. kedd 07:31

Kedves András!
Nagyon megtisztelő, hogy rám, ránk is gondoltál, lehetőséget adtál ennek a közösségnek hatalmas munkád elősegítésére.
62 éves vagyok, egész életemben pénzügyi munkát végeztem, és bár emberekkel is foglalkoztam, mégis kicsit távol áll tőlem az ilyen jellegű állás, nincs 2-3 éves tapasztalatom ügyfélszolgálat terén.
Remélem megtalálod a Neked, nekünk megfelelő munkatársat, aki építő köve lehet közösségünknek!
Sok sikert Kívánok!
Évi

Válasz

Székelyné Gabriella (Gabcsa)
2020. június 16. kedd 05:04

Köszönöm a lehetőséget, elgondolkoztam rajta, mert ugyan Dorogon lakom, 12 évig Budán dolgoztam, de lássuk be: elég fárasztó volt. Májusban betöltöttem az 52. évemet, nem hinném, hogy nekem még nyílik virág :) Amúgy megfelelnék a követelményeknek (A Vám- és Pénzügyőrség hivatásos tagja voltam), a cigarettázásról csak úgy magamtól lemondtam.
Mindenesetre köszönöm!
Üdvözlettel!
Gabcsa

Válasz

Erika
2020. június 15. hétfő 22:18

Kedves András !

Köszönöm a lehetőséget és az információt , de tàvol èlek a fővárostól s most nekem nem aktuàlis .

Üdvözlettel

Erika

Válasz

Tóth Erika
2020. június 15. hétfő 20:59

Kedves András!

Nagyon tetszik az állás, megpályázom, hétvégén elkészítem, és elküldöm az önéletrajzomat.

Ķöszönettel,
Tóth Erika

Válasz

j.f. L á sz l ó H. CZ.
2020. június 15. hétfő 20:58

Szeretettel Köszöntök.
Kérdéseim vannak:

Mi az elvárható minimális napi munkaidő? Mettől Óra: ' ?
Mi az elvárható honorárium Ft/ h ?
Nyugdíjas korú munkatárs részére is nyitott-e a lehetőség?

Megkülönböztetett tisztelettel cz.H.L. f.j. alias dolichomitus 1111 Bp. & 8200 Vp.

Válasz

Földesi Zoltán
2020. június 15. hétfő 20:48

Kedves András!

Köszönöm az állásajánlatot, jelenleg nem aktuális számomra. Az Allen Carr módszerrel szoktam le én is a dohányzásról 24 év után, ezért érzelmileg (hála) nagyon megfogott az ajánlat, de jelenleg más irányba tartok.
Kívánom, hogy mielőbb megtaláld a megfelelő munkatársat, apró hozzájárulásként én is terjesztem a lehetőséget.

Üdvözlettel:

Földesi Zoltán

Válasz

Halászy Erika
2020. június 15. hétfő 20:08

Nagyon tetszik a lehetőség! Megpályázom. Jelenleg úgyis épp állást keresek. Diplomával rendelkezem és most van folyamatban a 2. diplomám. Épp azt tanulom, amilyen pozícióra kerestek embereket. Emberi erőforrás tanácsadó mesterképzésen végeztem el 1 félévet és még van belőle 3! Ezen a képzésen mester pályatanácsadókat képeznek belőlünk. Néhány éve jelentkeztem a hirleveledre, mert akkoris állást kerestem és a sok jó tanácsod segítségével, találtam is... De aztán történt egy-két dolog az életemben, ami miatt ismét új munkahelyet kell találnom. És erre rábukkanok épp Ti álláshirdetésetekre. Már hogy ne pályáznám meg! Nemhogy rám illik a leírás, akit kerestek, hanem szerintem, nekem írtátok! :) Úgy gondolom, hasznos tagja lennék a csapatotoknak. Már oda is klónoztam magam a csapatképetekre, hamarosan elküldöm az önéletrajzommal együtt! :)

Válasz

Miczák Gabriella
2020. június 15. hétfő 19:22

Köszönet az ajánlatért ,de sajnos nekem ez messze van,napi 3 órai utazást jelentene.

Válasz

Anikó S
2020. június 15. hétfő 19:19

Kedves András!
Ennél jobb munkát elképzelni sem tudnék csak még nem pottyant rám laptop és vártam rá. A telefonon meg tudom tanulni a kiküldött excel és world használatot de sürgősen csak mobilon tudnék pályázatot írni.
Kérlek írj vissza hogy
érdemes érre ennyi energiát ráfordítani vagy már megelőztek?
Köszönettel és barátsággal üdvözöllek,szép estét kívánok:Anikó

Válasz

Nagyné Morvai Andrea
2020. június 15. hétfő 18:38

Kedves András!
Nagyon értékelem a sok erőfeszítést és amit végeztek a csapattal a sok munkanélküli és nehezen állást váltani tudó ember érdekében.
Tényleg nagyon örömmel és a visszajelzéseket hallva igen hatékonyan dolgoztok.
Azt is köszönöm, hogy konkrét állás ajánlatra kaptam meg a pályázat lehet ősségét. 2017 ben Sopronba költöztünk, és 10 hét múlva a Zalatárnoki állandó Lakcím re fogunk vissza költözni. Ezért nem tudok csatlakozni.
Üdvözlettel :Nagyné Morvai Andrea

Válasz

Szemán Zsuzsa
2020. június 15. hétfő 18:28

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, Én mérlegeképes könyvelő vagyok, jelenleg egy nagykernél dolgozom betöltöttem a 60. Másokszerint vidám, pozitív 50-es de nem gondolnâm, hogy a fiatalos csapatban én beillenék. Továbbítottam egy fiatal ismerősömnek az álláslehetőséget.
Sikereket! Jó munkát ehez a szép és hasznos tevékenységhez.
Üdvözlettel Sz Zsuzsa.

Válasz

Katona Eva katalin
2020. június 15. hétfő 18:14

Kedves Andras ! Jo ha ha tudsz segiteni allaskeresöknek , èn Szolnoki vagyok. Üdvözlettel. Eva

Válasz

Dobradi Sandorne
2020. június 15. hétfő 17:27

Nagyon jo hogy tudsz segiteni az allaskeresoknek.

Válasz

  Eredics Katalin
  2020. június 16. kedd 07:04

  Kedves András !

  Köszönöm a megtisztelő ajánlatot. A lelkem vidám és fiatal,ezt a munkát el tudnám végezni, de hetvenen túl vagyok és nem a fővárosban lakom. Tehát ha reálisan gondolkodom,akkor az esélyem nagyon kicsi az állás elnyerésére.
  üdvözlettel: Katalin

  Válasz

Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves?
LETÖLTHETŐ INGYENES TANULMÁNY
Íme 5 bevált tipp, amiről minden 40-45 feletti álláskeresőnek tudnia kell. Ha elolvasod és kipróbálod ezt az 5 egyszerű szabályt, akkor:
 • az ÉLETKOROD NEM LESZ többé AKADÁLY az álláskeresésben,
 • könnyedén rá fogsz találni a NEKED VALÓ ÁLLÁSOKRA,
 • MEGFIATALÍTOTT ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
 • és sokkal TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni, mint korábban bármikor.
Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves e-book