Álláslehetőség: ügyfélszolgálatos munkatársat keresünk

Írta: Baráth András  |  2019. június 16.  |  c 2 hozzászólás

Üdvözöllek, Baráth András vagyok, a Gerilla Önéletrajz Műhely vezető tanácsadója és az álláshirdetést feladó Sikergarancia Kft. ügyvezetője. Ebben az álláshirdetésben az ügyfélszolgálatos munkakört szeretném bemutatni Neked. Mielőtt azonban a pozícióról beszélnék, hadd meséljek egy kicsit a tevékenységünkről.

KIK VAGYUNK?

A cégünk neve Sikergarancia Kft., de a két üzletágunk nevét jóval többen ismerik. A Gerilla Önéletrajz Műhely legfontosabb küldetése, hogy álláskeresőknek segítsünk mielőbb megtalálni az új állásukat. A másik üzletágunk, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ pedig dohányosoknak segít leszokni a cigarettáról a világ több mint 60 országában működő Allen Carr’s Easyway módszert alkalmazva.

Gerilla Önéletrajz Műhely 2009-ben kezdte meg a működését, és ez idő alatt több ezer álláskeresőnek segítettünk megtalálni az új munkájukat. Ezt elsősorban úgy érjük el, hogy megtanítjuk ügyfeleinket versenyképes önéletrajzot írni, hatékonyan állást keresni, és az állásinterjún meggyőzően kommunikálni.

Az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról üzletágunk 2010 óta több mint 8.000 magyar dohányosnak segítettünk letenni a cigarettát. Az Allen Carr módszer az egyik legeredményesebb leszoktató módszer a világ 60 országában, amelyet mi a lehető legtöbb emberhez igyekszünk eljuttatni, hogy végre ők is boldog nemdohányzóvá váljanak.

Folyamatosan bővülő csapatunkba keresünk új, ügyfélszolgálatos kollégát, aki számára fontos az emberek életminőségének javítása, valamint az, hogy munkájával valódi értéket teremtsen.

MIT JELENT EZ RÖVIDEN A FELADATODAT TEKINTVE:

 • A leszokni vágyó dohányzóknak segítesz telefonon keresztül meghozni a döntést, hogy belevágjanak a leszokásba az Allen Carr módszer segítségével, ezzel értékesítve a szemináriumainkat.
 • Az emailben, telefonon és Facebook üzenetekben érkező kérdések, megkeresések megválaszolása.
 • Kapcsolattartás a Gerilla Önéletrajz Karrier Klub tagjaival, segítve őket az elhelyezkedésben és a karriercéljaik elérésében.
 • A megrendelt csomagok kiszállításának koordinálása a Magyar Posta Logisztika futárszolgálattal.
 • Írásos és videós referenciákkal kapcsolatos egyeztetés ügyfeleinkkel, ezzel segítve a leszokni vágyókat és az álláskeresőket a döntésük meghozatalában.
 • Ügyfélszolgálati vezetőnk a mindennapi munkádban támogat és segítséget nyújt, ezáltal szervezetten és gördülékenyen végezheted a napi feladataidat.

TÉGED KERESÜNK, HA…

 • Van már 2-3 év ügyfélszolgálati tapasztalatod és/vagy szeretsz emberekkel kommunikálni, meghallgatni őket és segíteni nekik problémáik megoldásában.
 • Igazi jó karakter vagy és olyan csapatban szeretnél dolgozni, ahol fontos érték a becsületesség, megbízhatóság és a lojális hozzáállás.
 • Szereted, ha értékelik a munkádat és a munkához való hozzáállásodat.
 • Magabiztosan használod a Microsoft Excel és Word programokat és nem idegen számodra egy új program megismerése.
 • Jól kommunikálsz, precízen és pontosan végzed az adminisztrációt, segítve ezzel a többieket is.
 • Pörgős személyiség vagy, aki szereti a változatos munkát és kihívást, valamint motivációt jelent neked az emberek segítése.

MIT KÍNÁLUNK NEKED?

 • Sokszínű munkavégzést biztosítunk és a kollégáiddal való szoros együttműködés által új feladatkörök megismerésére is lehetőséged lesz.
 • A budapesti irodánkban jelenleg 8-10 fővel dolgozunk. Barátságosak, fiatalosak és összetartók vagyunk. Munkánkból adódóan nálunk senki nem dohányzik.
 • A korrekt jövedelem mellett rugalmas munkaidőt kínálunk.
 • Az irodánk a 9. kerületben, a Klinikák metrómegállóhoz közel, a Vendel Irodaházban található.
 • Azonnal tudsz kezdeni és mindenki segítőkész veled. Szeretnénk, ha gyorsan be tudnál tanulni, és ehhez minden feltételt biztosítunk számodra.

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

Ha úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál nálunk  a fent bemutatott ügyfélszolgálatos munkakörben, és megfelelsz az elvárásoknak, szívesen látjuk a pályázatodat.

Kérlek, küldd el az önéletrajzodat és egy rövid motivációs levelet az ugyfelszolgalat@hr.jobsolver.hu e-mail címre legkésőbb 2019. június 30-ig.

A motivációs leveledben kérlek, írd meg röviden, hogy miért szeretnéd betölteni a munkakört, és miért érzed úgy, hogy sikeres lennél benne. Kérlek, jelöld meg a nettó fizetési igényedet is a motivációs levélben.

Ha Neked most nem aktuális ez az állás, nagyon megköszönöm, ha továbbítod a hirdetést olyan ismerősödnek, akit esetleg érdekelhet. :)

Várjuk jelentkezésed!
Üdvözlettel,

Baráth András
cégvezető

Ui.: Az első jelentkezők meghallgatását már az június 17-ei héten elkezdjük, tehát ha érdekel a pozíció, érdemes minél előbb elküldened pályázatodat.

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!

A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjuk kulturált hozzászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.


GeraldReshy
2019. május 17. péntek 21:51

Hy there, Look what we have an eye to you! a primepresent
Are you in?

https://drive.google.com/file/d/1oT0QLC-pCYxACXGUVgrGbDHRj98AGwwE/preview

Válasz

Kovács Gábor
2019. április 30. kedd 13:56

Sajnos erről LECSÚSZTAM!!! 😢

Válasz

Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves?
LETÖLTHETŐ INGYENES TANULMÁNY
Íme 5 bevált tipp, amiről minden 40-45 feletti álláskeresőnek tudnia kell. Ha elolvasod és kipróbálod ezt az 5 egyszerű szabályt, akkor:
 • az ÉLETKOROD NEM LESZ többé AKADÁLY az álláskeresésben,
 • könnyedén rá fogsz találni a NEKED VALÓ ÁLLÁSOKRA,
 • MEGFIATALÍTOTT ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
 • és sokkal TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni, mint korábban bármikor.
Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves e-book