Elindult az új honlapunk!

Írta: Baráth András  |  2016. március 11.  |  c 104 hozzászólás

Nagy örömhírt szeretnék most megosztani Veled.

A héten elindult az új honlapunk! :-)

Rengeteget dolgoztunk rajta az elmúlt három hónapban, és kíváncsi lennék a te véleményedre is. 

Megtennéd, hogy kicsit körbenézel itt a holnapon, és aztán megírod a véleményed itt a blogon?

Ha esetleg bármilyen helyesírási hibát vagy technikai problémát látsz, megköszönöm, ha azt is jelzed.

Megújult a honlap - Gerilla Önéletrajz Műhely

Az új honlap több új funkcióval és tartalommal is rendelkezik, és mobiltelefonról is könnyen olvasható. De ezzel még nincs vége a megújulásunknak. Egy forradalmi újítással is jelentkezünk március 21-én, ám erről majd a jövő héten mesélek neked részletesebben.

Addig is kíváncsian várom a véleményed az új honlapról :) Kérlek, írd meg lentebb egy hozzászólásban! Előre is köszönöm.

A jövő héten pedig jövök a forradalmi újításunk részleteivel. Addig is jó pihenést kívánok Neked a hosszú hétvégére!

Üdvözlettel,

András

u.i. Az újdonság bejelentésére jelképesen a tavaszi napfordulót, március 21-ét választottuk. Már csak 10 nap van hátra, gyere, számold velünk együtt vissza a napokat!

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!

A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjuk kulturált hozzászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.


császár Józsefné
2016. április 12. kedd 12:45

Nagyon érdekes hogy idegennek segitenek ami a mai világban nem divat

Válasz

Wolf Gábor
2016. március 20. vasárnap 10:53

Gratulálok, András és Gerilla Önéletrajz csapat, szuper lett az új honlap! Szép és okos. Letisztult és jól érthető. Mi is épp a sajátunk átalakításán dolgozunk, így tudom, hogy ez meglepően sok munka, gratulálok hozzá!

Válasz

  Baráth András
  2016. március 20. vasárnap 21:43

  Köszi szépen Gábor! Valóban nagyon sokat dolgoztunk a honlap megújításán, kb. háromszor annyi munka van benne, mint amire számítottunk. Sokat köszönhetünk Nagy Barnának és a Kreatív Vonalak csapatnak is mind az arculati stratégiában, mint a megvalósításban. Ugye milyen jól működik a Commando ügyfél network? :-) Sok sikert a Ti honlap projektetekhez is!

  Válasz

Kati
2016. március 19. szombat 21:30

Kedves András!

Nekem az előző honlapod is tetszett, de ez még attól is jobb lett, sokkal felhasználó barátibb lett, a kolléganőid fényképével színesítve. És a sok elhelyezkedett ügyfeled képe (immár én is közéjük tartozom, aminek nagyon örülök és ezúton is köszönöm) nagyon jó referencia. Csak gratulálni tudok hozzá, ötletes.
Kati

Válasz

Brassai Gyöngy Beáta
2016. március 18. péntek 15:31

Kedves András!

Én úgy látom,hogy egyértelmű és egyszerűen használható oldal lesz ez.Egyértelmű,hogy a helyesírási hibákat és egyéb ilyen apróságokat ki javítjátok.
Illetve valószínűleg menet közben még ti is sok mindent fogtok változtatni, hiszen gyakorlatban derül majd ki mi az ami jól működik mi az ami nem.
Nekem tetszik!Minden kollégának és neked is sok sikert és energiát kívánok a munkához!

Válasz

Örsi Tóth Zoltán
2016. március 17. csütörtök 22:37

Én jobban szeretek tegezödni meg így könnyebb leírnom a véleményemet remélem András nem tekinted uvariatlanságnak ha tegezlek.
Szia András. Elöször is köszönöm a csomagót amit küldtél sok hasznos információ van benne. Hívtak be állásinerjura csak ezen (pofa viziten) bukok meg nem tartom magamat jó képűnek ez természtesen az én véleményem.
A honlapról pár szóba: nagyon jól sikerült jobb, átláthatóbb, figyelem felkeltő.

Válasz

Papp Andrea
2016. március 17. csütörtök 08:23

Kedves Csapat!

Azokkal értek egyet, akik szerint a honlap áttekinthető, egyszerű, viszont kicsit fantáziátlan.
Amit eddig nem említettek, többször előforduló hiba (nem részletezem emiatt, hogy hol), a vesszők hiánya: pl. "több, mint", illetve a vagy szó előtt is.
Azonban nem ezt szeretném elsősorban jelezni, hanem azt (mivel Ti mindig felhívjátok a figyelmet a pontosságra), hogy a tavaszi napéjegyenlőség bizony már évek óta március 20-án van, és ez így is marad több, mint 30 évig (utána március 19-re esik majd).
Sajnos, ezt a gyerekkori tankönyveinkben nem javították, ezért nagyon sokan megszokták, így rosszul tudják. Nyilván nem változtatjátok meg az új anyag megjelenését, és nem kerül át az előadás vasárnapra, de érdemesnek tartottam megosztani veletek ezt az információt.
Üdvözlettel:
Andrea

Válasz

Schmelkó Judit
2016. március 17. csütörtök 01:19

Nagyon tetszik a honlap. Az előttem szólók már leírták az apróságokat. Én nem találtam mást, a régi logó azonban nekem jobban tetszik. Amit viszont leírnék, hogy február végén részt vettem az önéletrajzíró tanfolyamon. Igaz, azóta nem küldtem el nagy mennyiséget (mert időigényes a gerilla változat), március eleje óta 6-ot küldtem különböző helyekre, de még továbbra sem kaptam egyetlen visszajelzést sem. Most írom a 7-iket. Ami problémás, az a nyomozás rész. Vagy nem adnak ki nevet, vagy ha ki is derítem, nem tudom az illetőhöz eljuttatni, mert pl. I...-nél nem tudni, melyik központban dolgozik az illető, a belső emberek sem tudják. Ha pedig a honlapra közvetítőhöz töltöm fel nekik, kiszűrnek kor alapján (kötelező megadni). Így csak bízhatom abban, hogy az ismerősöm (belső ember) elküldi az állás kiírójának. Másik példa: ritkán van olyan pénzügyes pozíció, ahol nem kell hozzá mérleglépes könyvelői tudás. Van egy cég, aki 3 területtel is foglalkozik, a munkaerő közvetítés ezek közül csak az egyik, a másik IT és egyéb tanácsadás. A hirdetésből nem derült ki, hogy a pénzügyest nem magukhoz, hanem más cég számára keresik, ez csak akkor derült ki, mikor telefonon felhívtam őket, hogy sikeresen feltöltődött-e a CV, mert technikai gondom akadt. Írtam tehát a közvetítő céghez egy motivációs levelet, amin nyilván jót röhögtek... Mariann ajánlotta a tanfolyamon azt is, hogy ha váltunk, olyan területre váltsunk amiben a képességeink, tudásunk 80%-a kompatibilis az adott pozícióval. Nos ha IT támogató területre pályázom (ami általában pályakezdő és rosszul fizet,de ezt is megpróbálom) ez rám nem érvényes. Itt 20 %-os egyezésnél igen nehéz összefoglalást írni, hogy mért is én vagyok oda alkalmas nem pályakezdőként nulla beszerzési és sales gyakorlattal meg SAP ismeretek nélkül mindössze az erős német nyelv és beszépített folyékony angol segítségével. Azért még reménykedem, hogy csak találok olyan pozíciót, ami a nagyon specifikus és kevés tudásomhoz megfelel, az biztat, hogy vannak idősebbek, kevesebb végzettséggel is, akik 3 hónapon belül találtak. A videó anyagok nagyon jók!
Sok sikert!

Válasz

  Baráth András
  2016. március 18. péntek 17:06

  Kedves Judit!

  Sajnálom, hogy még nem sikerült az elhelyezkedés.
  Kolléganőm a napokban felveszi veled a kapcsolatot, hogy egyeztessetek a további lehetőségekről.

  András

  Válasz

Lenghyelné Szabó Henrietta
2016. március 16. szerda 18:29

Sziasztok.Tényleg nagyon színes mutatós az új megjelenésetek.Sok mindent megtudhat és tanulhat belőle pályakezdő ,és régi motoros egyaránt.További sok sikert kívánok Nektek .

Válasz

Beregszászi Róbert!
2016. március 16. szerda 15:49

Kedves András!

Gratulálok, ikiváló munkát végeztetek!

Üdvözlettel:
Róbert

Válasz

Lesták Ottilia
2016. március 16. szerda 12:26

Kedves András!

Örömödben osztozom az új honlapot illetően.
Átnézve nyugodt szívvel jelenthetem ki, hogy jól áttekinthető, remekül olvasható (akár telefonon is), tartalmilag minden igényt kielégítő.
Remélem, hogy sok útkereső fogja látogatni és elsajátítani a nemzetközi szinten is nagyszerűen használható gerilla önéletrajz megalkotásához szükséges lépéseket, majd általa megtalálja a számára legmegfelelőbb munkaterületet, hogy élete teljessé váljon.

Sok sikert!

Üdvözlettel

Lesták Ottilia

Válasz

Meidlinger Györgyi
2016. március 16. szerda 10:13

Kedves András!
Világos, jól áttekinthető a honlap, tetszik a domináló kék színe is.
De a régi logót meg kellett volna tartani, a vörös céltáblát, vagy összekombinálni az újjal.
A géltábla célratörést, erőt sugárzott.
Jó hogy a munkatársaidat is röviden bemutatod!
A továbbiakban is jó munkát kívánok Nektek!
Jó hogy vagytok és segítetek az álláskeresés fájdalmas,
nehéz küzdelmében az álláskeresőknek!

Válasz

Szép Klári
2016. március 16. szerda 08:05

Sziasztok.Dézsy irását osztom,attól függ,hogy a Hr-s milyen korú.A többit már leirták elöttem.További sikereket.

Válasz

dr. Pékh Gyula
2016. március 15. kedd 13:30

Kedves Liszkai Éva!

Azt hittem rö"k"tön szívszélhűdést kapok, és könnyeket csepe"K"tetek, mikor azt láttam, hogy nyelvhelyességi hibára hívja fel a figyelmet, egy ordító helyesírási hibával...

Tisztelettel, Pékh Gyula

Válasz

Gabcsa
2016. március 14. hétfő 16:45

HAJRÁ!!!!!

Válasz

Fésűs Endre
2016. március 14. hétfő 14:27

Üdvözöllek kedves András!
Mivel kérted,hogy néhány rövid mondattal mondjak véleményt az oldal tartalmáról!
Az oldal alkalmas a figyelem felkeltésre! Kíváncsian kerestem,hogy van-e valami érdekes információ az állás keresés és önéletrajz módszeréről! Minden információ oda vezetett,hogy vásároljam meg az egyedi tanulmányokat! Én már megvásároltam és elárulhatom,hogy elolvasás után más lett a szemléletem! Teljesen megváltoztatott! Bár még az olvasásban nem értem a végére,mert nem mindent értettem meg belőle.újra és újra elolvasom.Szeretném megtanulni! Lehet segítséget kel majd igénybe venni!
Gratulálok az oldalhoz és remélem még több információ segítséget lehet itt találni!

Válasz

Zsuzsa
2016. március 14. hétfő 14:19

Sziasztok, szerintem szuper lett az új honlap, vilàgos, àttekinthető, informatív... épp azt tudja, ami a dolga :)

Válasz

Gabi
2016. március 14. hétfő 08:20

Nagyon klassz az új oldal;) áttekinthető,könnyen kezelhető és nem tartalmaz unalmasan sok információt amíg a lényeges részekhez érünk amit olvasni szeretnénk
Gratulálok hozzá és további sok sikeres álláskeresőt kívánok akik utána villámgyorsan el tudnak helyezkedni.

Gabi

Válasz

Ildikó
2016. március 13. vasárnap 20:34

Kedves András és a Csapat!
Jól áttekinthető, kiváló elrendezésű az oldal. A lényeges dolgok kiemelődnek, a képek a helyükön vannak. A tartalom jól reprezentálja a munkátok lényegét. ( Nincs felesleges töltelék sem a szövegben) Lényegre törő, értelmes a szöveg, nincs túlbonyolítva, mindenki számára világos és érthető.
Nekem egyedül a logó nem tetszik, de ez már az én értelmezésem.
Nagyon sok sikert, és jó munkát kívánok mindnyájatoknak, üdvözlettel: Ildikó

Válasz

Halasi Mihály
2016. március 13. vasárnap 20:25

Szerintem fiatalos, lendületes és profi...
Sok sikert kívánok!
Üdv: Halasi Mihály

Válasz

Kónyáné Unk Eszter
2016. március 13. vasárnap 20:17

Kedves András!

Úgy látom, a helyesírási hibákat többségében már megtalálták, illetve javították. Inkább összességében a honlapról: átlátható, könnyen kezelhető, érthető, jól tagolt. Egy dolog mégis zavar. Igaz, hogy a kevesebb néha több, most mégis azt hiszem, ezt egy kicsit túlzásba vittétek a "küllemet" tekintve. Az előbb felsorolt pozitívumokat megtartva egyes részek megjelenését egyedibbé tehetnétek.

További sok sikert!

Válasz

Fero
2016. március 13. vasárnap 20:05

Az oldal áttekinthető. Azonban, mint a "gerilla" általában az eladásra és nem a segítségre fókuszál. Az ingyenesen megosztott infók nagy hányadát már ismertem előtte is. Gondolom nem vagyok egyedül. A módszer olyan területeket, személyeket szólít meg amik, akik kiszolgáltatottak. Sajnos egy világot élünk.

Válasz

Jámbor Judit
2016. március 13. vasárnap 18:34

Kedves András!

Számomra kicsit zavaró, hogy az "Önéletrajz help" oldalon minden vastagon szedett sorban a kis "i" betű helyett "I" szerepel, a "j" is eléggé érdekesen néz ki. Az olvasás élményét nagyban rontja, talán egy másik betűtípus segítene a problémán.

Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel: Jámbor Judit

Válasz

Nagy Andrea
2016. március 13. vasárnap 18:07

Sziasztok!

Nekem tetszik az oldal, jól áttekinthető, praktikus.
Nem értek egyet azzal, hogy tucatszerű. Igaz, olyan elemeket használtatok fel, amely más honlapoknál is fellelhető. Szerintem ez pont jó, mert időt és energiát spóroltok a böngészőnek.

Köszönettel:
Andi

Válasz

Kiss Tibor
2016. március 13. vasárnap 13:15

Kedves András! Már több éve követem nyomon tevékenységedet, és többször meg is vásároltam a termékeidet, sajnos eredménytelenül. Jelenleg (2016. 03. 13.) abba az állapotba kerültem, hogy nyugdíjba megyek májusban. Úgy döntöttem, hogy tovább nem keresek állást. Utolsó kérésednek eleget téve, megnéztem az új honlapodat. Tetszik és könnyen kezelhető. A bemutatkozásnál lévő első mondatodat azonban magyartalannak tartom (A Gerilla Önéletrajz Műhely egy olyan tanácsadó cég, ahol a legeredményesebb álláskeresési technikákat "tanítjuk meg álláskeresőnek", hogy minél előbb megtalálják és elnyerjék új állásukat.). Javaslataidat, ötleteidet jónak tartom. Csak így tovább..... Barátsággal: Tibor

Válasz

  Baráth András
  2016. március 18. péntek 16:44

  Kedves Tibor!

  Köszi a visszajelzést, a hibát javították Kolléganőim.

  András

  Válasz

Kelemen Valéria
2016. március 13. vasárnap 12:51

Nagyon jó, s különösen a videók hatásosak. Gratulálok!

Válasz

Rigó Béla
2016. március 13. vasárnap 11:06

Sziasztok!

Végignéztem a honlapot. Egyszerű és jól áttekinthető. Gratulálok, nekem nagyon tetszik.
Jó munkát kívánok.

Tisztelettel:

Rigó Béla

Válasz

Szalay István
2016. március 13. vasárnap 09:45

Kedves András!

Röviden összefoglalva ahogy a mondás vala "egyszerű de nagyszerű", véleményem szerint egyszerű és mégis minden megtalálható amire ezen a területen szüksége lehet az embernek.Elismerés az alkotóknak!
Üdvözlettel:
István

Válasz

Baktiné Gresó Erzsébet
2016. március 12. szombat 22:18

Kedves András!

Megnéztem a honlapot, nagyon tetszik. Egyszerű, átlátható. Jó, hogy nem kell bonyolult hosszú tájékoztatókat olvasni, és sok képes anyag van benne. Érthető jelzések, útmutatók segítik az ide látogatókat. Külön tetszik a rólunk fül alatt a kollégák rövid bemutatója. Biztosan nagyon sikeres lesz és sok embernek tudtok majd segíteni. Én is ajánlom másoknak. Üdvözlettel: Baktiné Gresó Erzsébet.

Válasz

Lili
2016. március 12. szombat 22:10

A sikertörténeteknél Szikszai Ágnes azt "mondja": nem sok reményt fűzött hozzá, hogy itt, vidéken talál munkát. A neve mellett meg "Budapest" szerepel...

Válasz

Hajnal Erika
2016. március 12. szombat 21:24

Kedves András, és Szerkesztők!

Csak egy dolgot jeleznék, ami szembetűnik gyakran. Igaz ugyan, hogy manapság nagy divat a személyes névmásokat nagy kezdőbetűvel írni, ám mégsem helyes. A szándék általában a különös kiemelés szokott lenni, de jelenleg még kis kezdőbetűvel helyes őket írni. Például: Összeállítottunk egy különös csomagot, amellyel szeretnénk Neked kedveskedni.... Szóval mondat közben szükségtelen ez az írásmód. Megszólításnál, például: Kedves Te! Még ha oly fura is ez így, nem jutott eszembe jobb példa, szóval ez így rendben van...:) üdv: Hajnal Erika

Válasz

Csekeő Ervin
2016. március 12. szombat 21:23

Frappáns, elmondja a lényeget, figyelemfelkeltő! Jól "kitaláltátok" az új honlapotokat! Gratulálok.
Ervin

Válasz

Horváth Klára dr.
2016. március 12. szombat 20:04

Kedves András!

Gratulálok a jól sikerült változáshoz, a műhely dinamikájához, professzionális megjelenéséhez!
62 évesen magam nem tervezek munkahelyváltozást, mégis régóta figyelem munkátokat, mert igyekszem nyitott lenni, s a hozzám közelálló szkeptikusabbaknak információval segíteni.
További eredményes fejlődést! Klára

Válasz

Orosz István
2016. március 12. szombat 19:41

Köszönöm András a megszólításod!!
Szerény véleményem szerint a honlapotok nagyszerű!, áttekinthető, egyszerű, célra törő! Gyorsan bárki tájékozódhat, használhatja és jelentkezhet a részletekért. Itt nem felejtem a részletek értékelhető súlyát, egyben hasznát. Végül is ez itt a kétoldalú érdekegyezség. Az esetleges véletlen elírásért a honlap lényege bárkit pótolhat, de nem árt a saját ellenőrzés sem kiadása előtt.

Egy szó, mint száz: Bárki is csinálta, jó munkát végzett!

Tisztelettel


Orosz István

Válasz

Kutas Árpádné
2016. március 12. szombat 18:24

Nekem nagyon tetszett, egyszerű és érthető.

Válasz

Törökné Ágoston Margit
2016. március 12. szombat 18:09

Kedves András és kedves Munkatársai!
Nagyon tetszik minden megnyilatkozásuk! Egy lehetőség adása annak, akinek szüksége van rá.Micsoda lehetőség ez!
Kissé hosszúnak tartom én is a bemutatkozást, de eltakarva, akinek szüksége van bővebb ismeretre, az kinyithatná és megnézhetné.
Zavarónak tartom: a Nem egy fejvadász..... részt!Senki nem gondol erre!
Befejezésként feltétlenül közölnék árjegyzéket, mert sokan nem merik majd Önöket megszólítani. ha mégis, akkor megtudva is visszamondja, ha nem tud annyit áldozni.
Szeretettel és tisztelettel: Margit

Válasz

Szántó Zsuzsanna
2016. március 12. szombat 16:23

Kedves András!

Szeretem a leveleidet és az eddig küldött hasznos anyagaidat.

Tudom, hogy a tegező mód mára divatossá vált a marketingben, engem mindig zavar, végül is még nem ismerjük egymást, de elfogadom.

Az új honlapon a Tantermi foglalkozások címszó alatti szövegből az derül ki számomra, hogy a Ti irodátokban találhat az olvasó állást: "Az egész napos, kiscsoportos önéletrajzírás és állásinterjú-felkészítő tréningeinken azonnali, szakértői segítséget kapsz a mielőbbi sikeres elhelyezkedésedhez budapesti irodánkban." (Szórend)

A honlap látványban tiszta, de nem magával ragadó, nem különleges, nem ütős - pedig megérdemelnétek. A navigálás kissé nehézkes, pedig nagyon fontos eleme egy jó honlapnak.

Eddig Te segítettél a leveleiddel, ajánlataiddal. Engedd meg, hogy most én javasoljak Neked egy profi designert, Torsa Mátyás személyében, a Linkedinen megtalálod.

Üdvözlettel: Szántó Zsuzsanna

Válasz

Császár Anikó
2016. március 12. szombat 15:45

Tetszik az új honlap, jó ötlet ez a döntés! Áldozatos munkátokhoz sok sikert, erőt, egészséget kívánok!

Válasz

Varróné Fekete Marietta
2016. március 12. szombat 11:39

Kedves András!

Az alábbi hibákat észleltem:
álláskeresési technikákat tanítjuk meg álláskeresőnek - álláskeresőknek

Dr. József Ákos véleményezésénél: levelezési címem megtartásánál változatlan érdeklődéssel követem híradásidat - levelezési címem megtartásával változatlan érdeklődéssel követem híradásaidat vagy híradásodat

Ennek ellenére maximálisan meg vagyok elégedve az új honlapotokkal. Szerintem áttekinthető és a szemnek is kellemes a fehér háttér a kék és türkiz betűkkel.

Munkátokhoz további sok sikert kívánok: Marietta

Válasz

  Baráth András
  2016. március 18. péntek 16:37

  Kedves Marietta!

  Köszi a visszajelzést, időközben Kolléganőim javították a hibákat.

  András

  Válasz

M. Nóri
2016. március 12. szombat 10:17

Kedves András! Az, hogy megkérdezed a véleményünket már pozitív! Valószínűleg így a kritikákat is sokkal udvariasabban fogalmazzák meg az olvasóid, ha tudatos volt gratulálok!
Ami nekem tetszik: a főoldalon (mobil verzió) sok kép, kevés de informatív szöveg. A másik pedig a csapat bemutatása, számomra tükrözi hogy fontosak Neked a munkatársaid, így nagyobb bizalommal fordulok Hozzád, Hozzátok. További sikereket kívánok!

Válasz

Fodor Zoltán
2016. március 12. szombat 09:20

Kedves András!
Mobilról néztem az oldalt. Nekem nagyon tetszik az egész. A színek is, az áttekinthetőség is, de legjobban az tetszik, hogy élőben megy a hibák feltárása :) Egy észrevételem lenne: nem jelenik meg rendesen miden oldalon az oldal elejére mutató nyíl. További sok sikert kívánok!

Válasz

Ferenc
2016. március 12. szombat 09:04

Kedves András!
Nagyon jó minden nem kell szerintem változtatni rajta!Köszönjük!

Üdvözlettel:Ferenc.

Válasz

Bordás Judit
2016. március 12. szombat 09:04

Szuper a honlap, lényegre törő, áttekinthető, látványos... Gratulálok!
Évek óta követlek titeket, évekkel ezelőtt nekem is sokat segített az újfajta önéletrajz, tavaly egy rádiós előadás után szerkesztettem át a férjem önéletrajzát, egy hónapon belül talált munkát, pedig 52 éves volt már. Egyszóval nagyon hasznos, és áldásos a tevékenységetek, amit ezúton is köszönök, és további sikeres munkát kívánok. Üdv Bordás Judit

Válasz

  Baráth András
  2016. március 18. péntek 16:34

  Kedves Judit!

  Örülök, hogy segíthettem.

  További sok sikert kívánok! :)

  András

  Válasz

Szabadi Erika
2016. március 12. szombat 08:39

Sziasztok,
Csak gratulálni tudok, nagyon jól felépített, tematikus honlap, öröm volt áttekinteni:)

Segítségetekkel év eleje óta dolgozom két hónapos "szünet" után, sokat segített hogy átírtam az önéletrajzomat a javaslataitok alapján!

Köszönöm és sok sikert kívánok!
Erika

Válasz

  Baráth András
  2016. március 18. péntek 16:32

  Kedves Erika!

  Örülök, hogy segíthettünk.

  További sok sikert kívánunk! :)

  András

  Válasz

Márti
2016. március 12. szombat 08:05

A főoldalon a bemutatkozó szövegben van pár kisebb nyelvtani és stilisztikai hiba. Ami azért különösen fontos, mert azt tanítjátok, hogyan kell bemutatkozni írásban. Én így írnám inkább :-), lásd alább. Üdv: Márti

A Gerilla Önéletrajz Műhely egy olyan tanácsadó cég, ahol a legeredményesebb álláskeresési technikákat tanítjuk meg az érdeklődőknek, hogy mihamarabb az áhított, új állásban kamatoztathassák tudásukat, tapasztalatukat. Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó dolgozta ki a Gerilla Önéletrajz Műhely azon sikeres, új és korszerű álláskeresési módszereit, amelyek 2009 óta immár több ezer álláskeresőnek segítettek elhelyezkedni.

Válasz

Bafy Bernadett
2016. március 12. szombat 07:38

Sziasztok!

Ahogy olvasgatom kritika akad bőven. Szerintem klassz. :)

Válasz

Bodnár Éva
2016. március 12. szombat 07:31

Kedves András !
Nagyon jó lett az oldal. Nekem személy szerint azért tetszik mert telefonon keresztűl is jól használható. Gratulálok a kis csapatodnak.

Válasz

Kiss Gyuláné
2016. március 12. szombat 06:47

Röviden és tömören : SZUPER ! A hibákat az előttem "szólók" már jelezték,nem ismételném.Gratulálok az egész csapatnak.Üdvözlet mindenkinek

Válasz

Tomcsányi Csilla
2016. március 12. szombat 06:04

Kedves András!
Gratulálok, nagyon jó lett az új honlap, minden információ megtalálható itt, amire egy álláskeresőnek szüksége lehet.
További sok sikert kívánok a csapatnak!
Csilla

Válasz

Szabó Ágnes
2016. március 11. péntek 23:51

Kedves András!

Szerintem jól strukturált, szépen, okosan felépített a honlap, tartalmilag. Egyet értek viszont azokkal, akik a képi megjelenést, a fotókat, színválasztást fantáziátlannak, átlagosnak, hozzátok méltatlannak vagyis nem gerillásnak tartják.

Az Überes cikkben találtam egy elírást:
"Nyilván nem ismerem a sztrori minden részletét,"

Üdv:

Ági

Válasz

  Baráth András
  2016. március 18. péntek 16:31

  Kedves Ági!

  Köszi szépen a visszajelzést, Kolléganőim javították az elírást.

  András

  Válasz

Szilvi
2016. március 11. péntek 22:53

Nyelvtani hibát észleltem, és jelzem, ahogy kérted :) Egy mondaton belül zavaró és nem túl helyes, ha többes szám második személyben kezdjük, majd egyes szám első személyben folytatjuk. Pl.: "Rengeteget dolgoztunk rajta az elmúlt három hónapban, és kíváncsi lennék a te véleményedre is. " Helyesen: Rengeteget dolgoztunk rajta az elmúlt három hónapban, és kíváncsiak lennénk a te véleményedre is.

Válasz

Nagy Erika
2016. március 11. péntek 22:41

Nagyszerű! Tettszik!

Válasz

Kovács Klára
2016. március 11. péntek 22:26

Sziasztok!
Nekem tetszik az oldalatok.
Pont most vagyok én is túl egy ugyanilyen projekten, tudom milyen sok, de örömet adó munkával jár. Amit én másképp csinálnék, az ügyfélszolgálatos szalagrészt én kivenném fentről. Nem stílusos, a YouTube-ot és FB hivatkozást alulra helyezném. Az önéletrajz helpnél a betűtipusok keverednek, én úgy látom, ott alakitanék. A Rólunknál a hogyan segitsünk össze van csúszva a felső szövegrésszel, legalábbis nálam igy látszik. A kapcsolatnál nagy a kép, nagy a térkép és az üzenőfelület is elég elég robosztusra sikeredett. Azon változtatnék. Mobilon nem néztem, érdemes lenne rápillantani. Chromban és Firefoxban is egyaránt jól mutat. Egyébként klassz. Hajrá. :-)
Üdv:
Klári

Válasz

Kovács József
2016. március 11. péntek 22:20

Sziasztok!
Nem rossz. De : én megoldanám a gyengén látoknak a jobb olvasást. Nagyítási lehetőséget, élesebb színeket. fekete háttér sárga betűk.
Tisztelettel Jóska

Válasz

Baráth András
2016. március 11. péntek 22:07

Köszi szépen az eddigi véleményeket / észrevételeket, nagyon hasznosak. Várom a további visszajelzéseket.

Válasz

Fűrné Vajda Andrea
2016. március 11. péntek 21:18

Gratulálok András, jó kis csapat állhat mögötted! Remélem sok embernek tudtok majd ezután is segíteni! Tartalmilag jól összeszedett, lényegre törő, könnyen áttekinthető.
Küllemben picit "szürke egér" szindrómás, de aki hozzátok fordul tanácsért, az igazából nem erre fog összpontosítani, hanem a segítő kézre amit nyújtani tudtok számukra.
Jól sikerült a tavaszi portalanítás. Sok sikert a további csapatmunkához! Szeretettel: A.

Válasz

Szendrődi Mária
2016. március 11. péntek 21:06

Kedves András, Tettszik a lap, esztétikus, lényegre törő, profi módon és színesen mutatja be a tevékenységeteket. Egy apró hibát találtam benne, Mariann HVG állásbörzén történt előadás bemutatásának szövegében: szerintem Bértárgyalás a gyakorlat helyett Bértárgyalás a gyakorlatban jobban hangzana.
További sok sikert Nektek, üdvözlettel, Mária

Válasz

  Baráth András
  2016. március 18. péntek 16:27

  Kedves Mária!

  Köszi szépen a visszajelzést, Kolléganőim már javították is.

  András

  Válasz

Erika
2016. március 11. péntek 20:51

Köszönöm,hogy irtok,kereslek is majd Titeket

Válasz

Ági
2016. március 11. péntek 20:46

Kedves András!
Most 03.11. 20:44 -kor hiába kattintottam az új honlapod linkjére, nem lehetett belépni. :(
Üdv. Ági

Válasz

Körmendi József
2016. március 11. péntek 20:38

Sziasztok!

Tartalmilag nyilván jó, szép, kicsit lehetne kreatívabb mint ahogy hozzátok illene.
Egyetlen dolog szerintem kicsit disszonáns, nem kell szégyenlősnek lenni, ki kell írni az árakat. Képzeld el a szitut, hogy levélben kell árajánlatot kérned, és esetleg sokallod az árat. Ezt a lehetséges kellemetlen helyzetet sokan nem vállalják fel, inkább nem írnak. Ellenben, ha látja az árat, lehet, hogy nem is találja megfizethetetlennek, aki egyébként nem is írt volna.
Elő az árakkal!! :)

Üdv

Dodi

Válasz

Fincziczki Zoltán
2016. március 11. péntek 20:29

A honlap kicsit lassan töltődik,de egyébként jól áttekinthető ,minden lényeges dolog megtalálható benne.Az hogy dicséritek magatokat az természetes,ez is a marketing része.
Az ingyenes előadásokból is sok hasznos tippet hallottam,így lehet,hogy ez nem is túlzás.
A kor problémával nektek köszönhetően kezdek megbirkózni.

Válasz

Dr Földes Csaba
2016. március 11. péntek 20:07

Gratulálok az új honlaphoz! Könnyen áttekinthető, jól és funkcionálisan tagolt és interaktív!

Válasz

Bordács Judit
2016. március 11. péntek 19:48

Nagyon tetszik a honlap, különösen a letisztultság, a színek. Könnyen megtalálható a keresett információ, jó érzés itt lenni.

Válasz

Kössl Ildikó
2016. március 11. péntek 19:39

"Önéletrajz help" az nem hangzik így jól szerintem. (1-2 elírást, ahogy látom, mások már jeleztek). Egyébként esztétikusnak és jónak ígérkezik.

Válasz

Kössl Ildikó
2016. március 11. péntek 19:33

A "megtennéd" kezdetű mondatot máris átgondolhatjátok :-) . (Bár ez nem része a honlapnak)

Válasz

Trepper Endre
2016. március 11. péntek 19:28

Kimondottan esztétikus, figyelemfelkeltő a megjelenés. Nem tudok jobb szót említeni rá, mint hogy vonzó! Gratulálok!

Válasz

Bajzát Béla
2016. március 11. péntek 18:58

Kedves András,


Az új honlapotok sokkal szebb mint az előző volt. Szerintem átláthatóbb, bizalomgerjesztőbb is egyben. A cikkek, a videók, és már maga a kék szín is egyediséget kölcsönöz neki. Olvasni is egyszerűbb, könnyebb. Egyszóval: Funkcionálisabb.

Üdv:
Béla

Válasz

Diénes Éva
2016. március 11. péntek 18:48

Nagyon jó lett a megujúlt honlap nekem nagyon tetszik és örülök minden változnak és szívesen írok véleményt is ha kérik.
Nagyon jól el lehet igazodni ezen a megujúlt honlapon és nagyon jók lettek a változások is rajta.
További sok sikert kívánok az összes csapat tagnak akik ezt megujították:)
Még egyszer gratulálok nektek

Válasz

Liszkai Éva
2016. március 11. péntek 18:44

álláskeresési techikákat mutatunk meg (itt a hiba)álláskeresőKnek. szerintem az a K betű hiányzik, vagy egy névelő röktön az első főcím alatti tájékoztatóban.
Egyébként nagyon tetszik az új honlap. sok sikert a továbbiakban is.

Válasz

  Baráth András
  2016. március 18. péntek 16:25

  Kedves Éva!

  Köszi a visszajelzést, Kolléganőim javították az elírást.

  András

  Válasz

Geller Ilona
2016. március 11. péntek 18:25

Nagyon ügyes a csapat! Munkátokhoz sok sikert kívánok!
Üdvözlettel: Ilona

Válasz

Hernádi Zsuzsa
2016. március 11. péntek 18:17

Sziasztok!

Gratulálok az új honlaphoz, mobilról nézve jól átlátható és működik minden funkció.
Talán már írták előttem, de rögtön a hajtás utáni szövegben van egy apró hiba: "...legeredményesebb álláskeresési technikákat tanítjuk meg álláskeresőnek, hogy minél előbb megtalálják és elnyerjék új állásukat."
Gondolom "álláskeresőknek" akart lenni. :)

Üdv,
Zs.

Válasz

  Baráth András
  2016. március 18. péntek 16:23

  Kedves Zsuzsa!

  Köszi a visszajelzést, Kolléganőim javították.

  András

  Válasz

Krisztián
2016. március 11. péntek 18:11

Szuper

Válasz

Kepe Henrietta
2016. március 11. péntek 18:08

Kedves András!
Gratulálok, nagyon jó lett az új honlap, azt hiszem minden információ megtalálható itt, amire egy álláskeresőnek szüksége lehet.
Helyenként vannak helyesírási hibák a szövegben, amit többen is észrevettek már előttem, de ez már csak kukacoskodás.
További sikereket kívánok a csapatnak!
Kepe Henrietta

Válasz

dr. Pékh Gyula
2016. március 11. péntek 17:58

Kedves András!
Néhol kicsit sok a szöveg. Információk /szövegrészek/ ismétlődnek. Egy-egy kép is vissza-vissza köszön. A főoldalról többszöri próbálkozással tudtam csak eljutni a blog felülethez.
A versenyszférában erre a honlapra nem adtak volna három hónapnyi időt.
DE áttekinthető, szellős, és informatív. A célnak tökéletesen megfelel.
Sok sikert kívánok.
Üdv, Pékh Gyula

Válasz

Farkas Gyula
2016. március 11. péntek 17:57

Kedves Gerilla!

A stáb bemutatása, megismerése sokkal barátibbá, személyesebbé teszi a kapcsolatot, az információt. A tévés riportok sokkal érthetőbbek, maradandóbbak mint a száraz szöveg.
Tetszik az megjelenés, a forma.
Ezúton is szeretném megköszönni az eddig nyújtott segítséget és információt!
Jó egészséget és sok sikert kívánok az egész csapatnak a további munkálkodáshoz!

Tisztelettel: Farkas Gyula

Válasz

márti
2016. március 11. péntek 17:38

"Az újdonság bejelentésére jelképesen a tavaszi napfordulót, március 21-ét választottuk." Hírleveleteket köszönöm, tavasszal és ősszel napéj egyenlőség van, így március 21-én is.
Nyáron és télen napforduló van. Csak a helyes és igaz szavakért. Köszönöm.

Válasz

  Baráth András
  2016. március 18. péntek 16:22

  Kedves Márti!

  Köszi a visszajelzést, valóban napéjegyenlőség lesz.

  András

  Válasz

Némethné Mészáros Piroska
2016. március 11. péntek 17:35

Kedves András!

Nagyon tetszik az új honlapotok. Belenéztem több oldalba, könnyen áttekinthető, és úgy érzem, aki érdekelt a témában, igazán meggyőző.
Nekem a legjobban a személyre szabott megbeszélés tetszik, mert ahogy le is írtad, az ember valóban egyedül marad a problémájával.
További sok sikert!

Üdvözlettel: Némethné Mészáros Piroska

Válasz

Gurály Rudolf
2016. március 11. péntek 17:26

Nekem tetszik.

Válasz

Nagy Tímea
2016. március 11. péntek 17:15

Tetszik az új honlap. Jól tagolt, baráti hangvételű. Sok sikert a működéshez!! :-)

Válasz

E. Harsányi Ágnes
2016. március 11. péntek 16:55

Kedves András!

Nekem tetszik az új honlap. Egy apró ám zavaró dolgot mégis felfedeztem az "Önéletrajz help" oldalon. Minden kiemelt (vastagon szedett) sorban a kis "i" betű helyett a nagy "I" szerepel, bizonyára a használt karakterkészlet miatt. Valószínűleg egy másik fajta betűtípus megoldja a problémát.
Egyébként szerintem szép és áttekinthető az oldal.
További sok sikert!

Üdvözlettel: Ágnes

Válasz

Antal Anita
2016. március 11. péntek 16:51

Nekem nagyon tetszik kedves András.

Válasz

Gebei Viktor
2016. március 11. péntek 16:35

Szép napot Mindenkinek!

Elöljáróban: elolvastam az előttem hozzászólókat, hogy ne ismételjek valamit.
Volt egy hozzászóló, aki nehezményezte az egysíkú megjelenést, kinézetet.
Hozzá szeretnék csatlakozni, azzal, hogy javaslom, hogy egy bézs (vagy tetszőleges pasztell) háttér legyen, némi mintával megszínezve. Mondjuk a keresett szakmák sematikus képeivel.

További sok sikert kívánok: Gebei Viktor

Válasz

Majorné Angyal Erzsébet
2016. március 11. péntek 16:24

Kedves András!

Átnéztem a honlapot. Szerintem jól strukturált, áttekinthető, felhasználóbarát. ( Nem szeretem azokat, ahol nem látni a fától az erdőt, ez nem olyan.)

További sikereket kívánok:

Erzsébet

Válasz

Herman TIborné
2016. március 11. péntek 16:21

Kedves András!
Gratulálok, nagyon jó lett az új honlap, azt hiszem minden információ megtalálható itt, amire egy álláskeresőnek szüksége lehet.
További sikereket kívánok a csapatnak!

Üdvözlettel: Irma :)

Válasz

Tar Imréné
2016. március 11. péntek 16:10

Kedves András!
Szívből gratulálok neked s csapatod minden tagjának. Csodálatos munkát vegeztetek. Nagyon sok fontos információt fognak megtudni munkátokrol akik meglatogatnak ezen az uj oldalon. Én sikeres munkát, sok sikert , és jó egészséget kívánok!

Válasz

István
2016. március 11. péntek 15:58

Sziasztok!

Megnézegettem az új oldalatokat és csak gratulálni tudok nektek hozzá. Úgy gondolom, hogy nagyon jól tükrözi az egyre növekvő profizmusotokat.

Kívánom, hogy minnél nagyobb sikerekhez segítsen titeket ez a remek új honlap!

Üdvözlettel:

István

Válasz

Csergő Éva
2016. március 11. péntek 15:56

Kedves Gerilla stáb, az új honlapnak vannak jó és nekem nem tetsző elemei.
Jó, hogy világos felületen van a szöveg és emiatt könnyen olvasható.
Nem tetszik, hogy hosszúak a szövegek, kicsit terjengős az önfényezés és nyilván érthető, hogy büszkék vagytok arra, hogy működik és sikeres a vállalkozás, de ezt kicsit sokszor és hosszan ecsetelitek.
Tetszenek a személyes történetek, mert az hat igazán hitelesnek, amikor más nyilatkozik pozitívan a munkátokról.
Ami csalódás, hogy a Gerilla név és a sablonostól eltérő életrajz-készítésre ösztönzés ellenére, a cég honlapja vizuálisan elég sablonos és steril.... semmi lendület, formabontó elem, kreativitás...
Sok sikert kívánok a munkátokhoz!

Válasz

Kiss Szilárd
2016. március 11. péntek 15:31

Kedves András!

Bocs, nem ünneprontó szeretnék lenni, de amennyire igyekeztek hangsúlyozni, hogy legyen egyedi, figyelemfelkeltő az önéletrajz, annyira lett tucatkinézetű az oldal (nem tartalmi szempontból!) A webszerkesztők képtelenek elszakadni a tucat, divat sablonoktól.

Válasz

Gábor
2016. március 11. péntek 15:25

Sziasztok! Nekem nagyon tetszik az új honlap Jól értelmezhető, minden fül működik

aki akar az mindent megtalál. Talán csak egy észrevételem lenne szerintem túlzó a képen

szereplő emberek mosolya kicsit erőltetett. Szerintem visszatetsző.

A munkátokhoz sok sikert kívanok !


Üdv. Buday Gábor

Válasz

Dézsy Klára
2016. március 11. péntek 15:24

Kedves Gábor! Nagyon tetszik a honlap és az ötlet is, hogy segítesz az embereknek helyesen Önéletrajzot írni. Valóban nagyon sokan nem tudnak jó képet festeni magukról Önéletrajzukban. Sőt, sajnos sokan talán még azt sem tudják, hogy mi fán terem egy önéletrajz. HR-asszisztensi területen dolgoztam, és bizony találkoztam sok-sok "irománnyal" , amit nem neveznék önéletrajznak.

Az én életkorom sajnos kívül esik a keresett korosztályon, így sajnos azt gondolom, lehet az én önéletrajzom bármilyen profi, sajnos nem azt nézik a munkaadók, hanem a születési dátumomat.

E-mailedben kértél, ha hibát találok a honlapon, szóljak. Andi bemutatásánál ez szerepel: "többet között".

Üdvözlettel kívánok további sok sikert.
Dézsy Klára

Válasz

  Baráth András
  2016. március 18. péntek 16:19

  Kedves Klára!

  Köszi a visszajelzést, az elírást Kolléganőim javították.
  Az életkorod nem lehet probléma, a Gerilla Módszertan pont ennek a kezelésében is segít.

  Keress minket az ingyenes 06-80-624-442 számunkon , hogy segítségedre lehessünk.

  András

  Válasz

Dévai Tamás
2016. március 11. péntek 15:18

Sziasztok!

Olyan hogy "Önéletrajzi HELP" szerintem a magyarban nincsen, mivel a help szóra van remek magyar szavunk. Javaslatom az "Önéletrajzi segítség/segédlet" menüpontot helyette. A "Miben tudunk segíteni" végről pedig egy kérdőjel hiányzik, de ez már csak kukacoskodás. Egyébként szép és áttekinthetőbb lett az oldal.

Válasz

Ácsné Lilla
2016. március 11. péntek 15:09

Sziasztok!

Pár elírást és hibát szeretnék jelezni:

Kecskés Ildikó neve mellett a település: Salgótartján -> Salgótarján

A széles körben alkalmazott, „szabvány” önéletrajz minta az, ami kerülnöd kell. -> amit kerülnöd kell.

Hogyan lehet hiteles és hihető, az amit írsz, -> hihető az, amit írsz

Bartos Marianna, vezető karrier-tanácsadónk csak Rád öszpontosít, -> összpontosít

Sok sikert!

Válasz

  Baráth András
  2016. március 18. péntek 16:14

  Kedves Lilla!

  Köszi a visszajelzéseket, Kolléganőim javították az észrevételeidet.

  András

  Válasz

Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves?
LETÖLTHETŐ INGYENES TANULMÁNY
Íme 5 bevált tipp, amiről minden 40-45 feletti álláskeresőnek tudnia kell. Ha elolvasod és kipróbálod ezt az 5 egyszerű szabályt, akkor:
 • az ÉLETKOROD NEM LESZ többé AKADÁLY az álláskeresésben,
 • könnyedén rá fogsz találni a NEKED VALÓ ÁLLÁSOKRA,
 • MEGFIATALÍTOTT ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
 • és sokkal TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni, mint korábban bármikor.
Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves e-book