Kossuth Rádió interjú Baráth Andrással

Írta: Baráth András  |  2016. szeptember 08.  |  c 2 hozzászólás

2016. szeptember 7-én a Kossuth Rádió Napközben című műsorának vendége voltam. Banner Géza műsorvezető a legújabb önéletrajzírás és álláskeresési technikákról kérdezett engem és Csaposs Noémit, a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének elnökét.

Klikk a lejátszóra és hallgass bele a beszélgetésbe.

Készítettünk néhány képet is a stúdióban

Baráth András önéletrajz szakértő a Kossuth Rádióban

Itt Banner Géza műsorvezetővel álltunk össze egy közös képre

Baráth András a Kossuth Rádióban 2. kép

Felismered a széket, amin ülök :-) Ez bizony a miniszterelnöki szék, amelyből Orbán Viktor szokta kommentálni az ország eseményeit minden péntek reggel

Baráth András Kossuth Rádió 3

“Na most olyan képet is csináljunk, amin az MTVA logó is rajta van”

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!

A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjuk kulturált hozzászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.


Gyuri
2016. szeptember 11. vasárnap 11:01

Szép és jó Igaz ember hiányvan lehet hogy meg kéne fizetni az embert és nem válogatnia kéne a HR-s nek. Rengeteg munkaképes ember van de amég a cég HR-se válogat addig inkább külföldre megy a dolgozni akaró! és igaza van.

Válasz

Baktiné Gresó Erzsébet
2016. szeptember 8. csütörtök 22:01

Köszönöm a lehetőséget, már hallgattam ilyen adást, akkor egyedül volt lehetőséged beszélni. Nagyon tetszett, látszik a szakértelmed, pár percben is a lényeget sikerült kiemelned, és összhangban volt a beszélgetés a másik partnerrel ez nagyon szép gesztus. Sok sikert a továbbiakban is.

Üdv. Baktiné Gresó Erzsébet

Válasz

Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves?
LETÖLTHETŐ INGYENES TANULMÁNY
Íme 5 bevált tipp, amiről minden 40-45 feletti álláskeresőnek tudnia kell. Ha elolvasod és kipróbálod ezt az 5 egyszerű szabályt, akkor:
  • az ÉLETKOROD NEM LESZ többé AKADÁLY az álláskeresésben,
  • könnyedén rá fogsz találni a NEKED VALÓ ÁLLÁSOKRA,
  • MEGFIATALÍTOTT ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
  • és sokkal TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni, mint korábban bármikor.
Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves e-book