Íme a Gerilla Önéletrajz Műhely új főhadiszállása

Írta: Baráth András  |  2015. december 14.  |  c 20 hozzászólás

Itt az ideje, hogy megmutassam az új irodát. Végre az összes dobozból kipakoltunk, és minden a helyére került. Gyere, kukkants be hozzánk, és nézd meg, hol dolgozunk.

A videóban megmutatom az új tréning termünket, ahol a Gerilla Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő tréninget is tartjuk, és az én irodámba is benézünk.

Ha nem indul el egyből a videó, akkor kattints a Play gombra.

Hogy tetszik az új irodánk? Szívesen fogadom a véleményedet lentebb hozzászólásban.

Remélem Téged is mielőbb üdvözölhetünk személyesen itt nálunk! :)

Üdvözlettel,

András

u.i. Amennyiben érdekel az egész napos önéletrajzírás vagy állásinterjú-felkészítő tréningünk, akkor hívd munkanapokon a 06-80-624-442-es ingyenes zöld számunkat, ahol kollégáim készséggel tájékoztatnak bővebben a tréningekről és a következő időpontokról.

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!

A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjuk kulturált hozzászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.


Dratsay Géza
2016. március 11. péntek 22:45

Nem tudom, ki hogy van vele, de engem nagyon zavar az a fogsor-bemutató, amit a "Rólunk" oldalon látok. Az emberek többsége ugyanis nem úgy mosolyog, hogy látszana a teljes fogsora! Az ilyen fotókon tehát az első, ami nekem feltűnik, az az erőltetettség - és ettől már csak egy lépés a hiteltelenség!
Én amikor megtudtam, hogy az óvodában csoportkép fog készülni, nem voltam rest és elmentem az oviba, hogy megüzenjem a fotósnak: Ha ebben az évben is vicsorgó gyerekeket látunk a képen, akkor megígérem, hogy alig fog tudni eladni csoportképet, mert összebeszélek a többi szülővel. Mit ad isten, sok év után (a harmadik gyerekünk jár most ebbe az oviba) először sikerült normális arckifejezésű gyerekeket fényképezni!
Én az Önök helyében megpróbálnám, hogy a happy-kinézetű arckifejezés helyett egy elégedett, őszintén jó hangulatban a lencsébe néző csoportként mutatkozzanak be.

Válasz

Baráth András
2015. december 17. csütörtök 17:10

Nagyon köszönöm a sok gratulációt és az ünnepi jókívánságokat! :)
Viszont kívánok én is Nektek Boldog Ünnepeket!

Válasz

Kovács Dóra
2015. december 16. szerda 12:27

Kedves András!

Nagyon szép lett az iroda,tágas és világos.
Gratulálok!

Jó munkát és kellemes ünnepeket kívánok az egész csapatnak!

Üdv,
Dóra

Válasz

Palócz R. Szilvia
2015. december 16. szerda 10:42

KIRÁLY! NAGYON ÖRÜLÖK! További sok sikert! Nem kizárt, hogy hamarosan találkozunk az új helyeteken! :) (Egyébként kísértetiesen hasonlít korábbi munkahelyemre, mielőtt GYED-re jöttem :))

Válasz

Bene Mária
2015. december 15. kedd 22:52

Kedves András! Nagyon szép hely, jó környék. Az irodák is a praktikum jegyében vannak kialakítva. Kívánok további sikert a munkátokhoz.
Boldog ünnepeket! Üdvözlettel: Mary

Válasz

Halasi Mihály
2015. december 15. kedd 22:14

Kedves András!
Örülök, hogy ilyen remek "Birodalmat" sikerült kialakítanod. Funkcionálisan megfelelőnek tartom, a színdinamika és a minimalista stílus jól kiegészíti egymást.Ha elfogadsz egy apró észrevételt: szerintem néhány jól kiválasztott szobanövény és grafika még oldottabbá tenné a "Birodalom" enteriőrjét.
Gratulálok,további sikereket kívánok!
Baráti üdvözlettel: Halasi Mihály.

Válasz

Banka Lajos
2015. december 15. kedd 22:12

Tetszik az iroda, gratulálok hozzá! Tetszik, hogy világos és van némi kilátás is. De egy picit még belakatlannak érzem (nyilván mert még új). Szerintem 1-2 színesebb kép, növény még elférne itt-ott.
Nekem az egyterű irodahelyiségek max. 2-3 főig elviselhetők. Sajnos úgy látom, hozzánk is begyűrűzött ez az "open space office" trend nyugatról az utóbbi időben.
Üdv!

Válasz

Baktiné Gresó Erzsébet
2015. december 15. kedd 21:57

Kedves András!

Köszönöm a lehetőséget, hogy megnézhettem az új irodát. Én nem láttam a régit, de gondolom sokkal jobb lett a leírtak alapján. Nagyon szép, tágas, a kilátás sem utolsó szempont. Jó ilyen helyen és munkatársakkal dolgozni. Jó munkát, jó egészséget, és sok sikert kívánok a csapatnak.

Üdv. Erzsébet

Válasz

Szèp Klári
2015. december 15. kedd 21:28

Kedves András.Gratulálok,kivánok sok sikert ès boldog ünnepeket Neked ès minden munkatársadnak.

Válasz

Schulzné Patyi Éva
2015. december 15. kedd 21:26

Kedves András!

Gratulálok a tágas "főhadiszállásotokhoz".
A bézs és a bordó remek színválasztás, kellemes hangulatot áraszt.
Az egyik kis tárgyaló falait még fel lehetne dobni valamilyen képpel, akár egy digitális táblával, ami szakmai segítség lehetne. Biztosan ez is pénzkérdés, bár talán még meg lehetne pályázni támogatást is....
Bocsi, nem okoskodni akarok, álmodozni lehet.

Minden esetre gyönyörű iroda és egyszer szívesen megnézném, amikor Pesten járok.
Addig is sikeres munkàt kívánok az egész Csapatnak!

Üdvözlettel:
Schulzné Patyi Éva

Válasz

Schneier Éva
2015. december 15. kedd 21:01

Kedves András!
Nagyon tetszik az új főhadiszállásotok. Nagyon egyszerű, nem hivalkodó, ízléses, kényelmes nincs zsúfoltság, szép a kilátás. Az el szeparáltság amerikai stílusra emlékeztet. A tréning terem is jól néz ki, a konzultációs szobát egy kicsit ridegnek tartom. Nem ártana oda is egy növény vagy odaillő kép.
Boldog karácsonyi ünnepeket
Üdvözlettel
Éva

Válasz

Bajzát Béla
2015. december 15. kedd 18:20

Kedves András,


Az iroda is hasonlóan jól sikerült, mint az új logo és a bögre.


Üdv:

Béla

Válasz

Tasi Katalin
2015. december 15. kedd 18:06

Kedves András!

Jó ötlet volt a bemutató video!
Annál is inkább, mert jártam a régi irodátokban és így össze tudom hasonlítani a kettőt.
Az új világos, nagyon tágas, talán túl egyszerű, így semmi nem vonja el senki figyelmét a lényegről.

Érezzétek magatokat jól!
Hatékony munkát kívánok üdvözlettel,
Tasi Katalin

Válasz

Tóthné Németh Erzsébet
2015. december 15. kedd 18:06

Kedves András!
Gratulálok.Köszönöm,hogy megmutattad az új irodákat,biztosan jól érzitek benne magatokat,valóban "kinőttétek" az előzőt.Nagyon szép, tágas, mindennek meg lesz a helye.Ilyen helyen öröm dolgozni.Nagyon hasznosak, és egészen fantasztikusak az ötleteid,amivel nekünk igyekszel segíteni.Valamint, összességében hogy ilyen önzetlen és példa értékű amit csináltok.Köszönet érte.
Jó egészséget, és minden jót, sok sikert kívánok neked és csapatodnak.
Boldog ünnepeket kívánok mindenkinek.
Üdvözlettel:Erzsébet

Válasz

Szalai Mónika
2015. december 15. kedd 17:25

Kedves András!

Szeretnék gratulálni nem is az irodához, hanem inkább ahhoz a lelkiismeretes,energiával teli, minden maximális segítséget megadó munkához és kitartáshoz, amit te és kollegáid véghez visztek és képviseltek.
Szeretnék ezenkívül békés boldog karácsonyt és eredményekben gazdag Boldog új évet kívánni!

Sziasztok:
Móni

Válasz

Szőcs Judit
2015. december 15. kedd 13:53

Kedves András!

Nagyon szép,tágas,barátságos irodákat sikerült kialakítani.
Gratulálok és jó munkát kívánok az egész csapatnak.

Kellemes ünnepeket és boldog,sikerekben gazdag új évet kívánok!

Üdv,:Jutka

Válasz

Tomcsányi Csilla
2015. december 15. kedd 10:09

Szia András!
Csak annyival egészítem ki a tegnapi levelemet,hogy nem sokkal azután,hogy hazaértem a munkából,gyorsan megebédeltem,bekapcsoltam a számítógépet,beléptem a postafiókomba,de sajnos technikai hiba történt,ezért nem tudtam meghallgatni azt,hogy hogyan mutatod be a munkahelyedet,az irodádat,a munkatársaidat,azt a kolléganődet,akik az ajándék internetes oktató anyag videó előadás másik részét fogja tartani nekem.Nem adom fel próbálkozni fogok még.Talán az én gépem számítógépes hálózatában keletkezett a hiba,ezért nem tudtam meghallgatni a videódat.Nagy érdeklődéssel néztem végig a filmet,mert kielégítetted a kíváncsiságomat.Tetszett a videód.Teljesen ámulatba ejtettél engem.Arra viszont egyáltalán nem számítottam,hogy,ilyen rengeteg irodátok lesz az új épületben.A Gerilla Önéletrajz,és Állás-interjú tréning terem sok személy befogadására felel meg,mert annyira tágas,hogy mindenki elfér benne.Egyénileg tudtok mindenkivel foglalkozni,a meghallgatott előadás után biztosan elkészítitek a portfólióját,amit az ellető személy hasznosítani tud,később az önélet rajzához,és a meghirdetett álláshoz.
A munkahelyemen viszont nincsen fülhallgató,ezért csak a képeket tudtam megnézni.Szia!Muszáj zárnom a soraimat,mert megérkezett a csoport,akiket vártunk.Szívélyes üdvözletemet küldöm:Csilla Ú:Í:Gratulálok az irodádhoz.Sok sikert kívánok a munkádhoz!Kár,hogy messze van Budapest Kecskeméttől,így nem könnyű megközelíteni a kilencedik kerületet,ahol található az új irodád,pedig szívesen megnézném személyesen is.Az is viszont nagyon jó lenne,ha a munkatársadként hasznosíthatnám magamat az általad választott munkakörben.

Válasz

Nyerges Ferenc
2015. december 14. hétfő 17:12

Tetszik a videód.
Szívesen dolgoznék nálad. Menhettenes poszterem nekem is van.

Válasz

Nyerges Ferenc
2015. december 14. hétfő 13:46

Kedves András!

Én sem lakom a fővárosban, bár ismerem a várost, mint a tenyerem.
Kérlek fogadd a gratulációmat az irodátokhoz. Örülök neki magam is.

Üdv,
Feri

Válasz

Tomcsányi Csilla
2015. december 14. hétfő 13:21

Kedves András!
Megkaptam a levedet.Nagyon örültem annak,hogy végre küldtél,olyan videó filmet,amin megtudtam nézni belülről az összes irodátokat.Most jelenleg a munkahelyemen vagyok,így nem hallottam azt,hogy mit mondasz,hogyan mutatod be a kollégáidat,a berendezett irodákat,az előadó termet.Szerintem nagyon kellemes,családias hangulat,légkör van nálatok.Minden helyiség tágas,barátságos.Jó benyomást keltett bennem.Azt viszont észrevettem,hogy az ajtón nem változott az embléma a régi maradt rajta.Nagy érdeklődéssel néztem végig a filmet.Valóban profi kamerával tudjátok lefényképezni a hozzátok forduló érdeklődőket,munkanélkülieket.Sok pénzbe is került biztosan a fényképezőgép beszerzése,amit tökéletes minőségű felvétel készíthető,mint egy digitális fényképezőgéppel?Talán egyszer meglátogatlak téged,felkereslek az irodádban,ha Isten is úgy akarja,akkor találkozunk,ha még is úgy adódna,hogy fenn leszek Budapesten,hogy személyesen is megnézzem azt,hogy hol dolgozol,mert Isten útjai kiszámíthatatlanok.Higgyünk,reménykedjünk abban,hogy ez meg is történjen közel jövőben.Te is egyszer meglátogathatnál Kecskeméten.Szia!Most már folytatnom kell a munkámat,ezért zárom is a soraimat.Szívélyes üdvözletemet küldöm: Csilla Ú:Í:További sok sikert kívánok a munkádhoz.Hiszek,reménykedek abban,hogy még a héten el fogod küldeni az általad ígért ajándékodat,és az Új Évben a következő két oktatóanyagodat is.

Válasz

Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves?
LETÖLTHETŐ INGYENES TANULMÁNY
Íme 5 bevált tipp, amiről minden 40-45 feletti álláskeresőnek tudnia kell. Ha elolvasod és kipróbálod ezt az 5 egyszerű szabályt, akkor:
  • az ÉLETKOROD NEM LESZ többé AKADÁLY az álláskeresésben,
  • könnyedén rá fogsz találni a NEKED VALÓ ÁLLÁSOKRA,
  • MEGFIATALÍTOTT ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
  • és sokkal TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni, mint korábban bármikor.
Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves e-book