Dupla vagy semmi: Bértárgyalás a gyakorlatban

Írta: Baráth András  |  2015. október 06.  |  c 3 hozzászólás

„Bértárgyalás???” – rökönyödnek meg a legtöbben…


„Erre Magyarországon nincs is lehetőség!” Igen, valóban. A bértárgyalással az a legnagyobb probléma kis hazánkban, hogy NINCS!

Nagyon kevés álláskereső és munkavállaló van, aki veszi a bátorságot, hogy legalább megpróbáljon a béréről tárgyalni, pedig a nyereség éves szinten akár több százezer forint is lehet. Egy próbát csak megérne, ugye?

2015. szeptember 24-én a HVG Állásbörzén tartott előadást bértárgyalási tippekről Bartos Marianna, a Gerilla Önéletrajz Műhely senior karrier-tanácsadója. Nézd meg Te is az alábbi videót, tanulj a tippekből, és kezdj el bértárgyalni annak érdekében, hogy akár 10%-kal magasabb fizetést érj el!

Kattints a Play gombra az előadás elindításához!

További hasznos tippek az álláskereséshez és a karrierépítéshez a Gerilla Önéletrajz Facebook oldalán. Csatlakozz Te is >>

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!

A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjuk kulturált hozzászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.


Horvath Ernone
2015. október 7. szerda 10:10

Egyetértek!

Válasz

Horvath Ernone
2015. október 7. szerda 10:10

Kedves András!

Személyesen kerestelek a múlt héten, nem tudom mondták-e
kolleganőid?

Szeretettel küldöm Üdvözletemet a viszontlátásig.
10/7

Válasz

  Gerilla Önéletrajz Műhely
  2015. október 7. szerda 10:27

  Kedves Irén! Személyes találkozásra előzetes bejelentkezés után van lehetőség. Időpont egyeztetés kizárólag a 06-80-624-442-es ingyenes zöld számunkon lehetséges.

  Válasz

Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves?
LETÖLTHETŐ INGYENES TANULMÁNY
Íme 5 bevált tipp, amiről minden 40-45 feletti álláskeresőnek tudnia kell. Ha elolvasod és kipróbálod ezt az 5 egyszerű szabályt, akkor:
 • az ÉLETKOROD NEM LESZ többé AKADÁLY az álláskeresésben,
 • könnyedén rá fogsz találni a NEKED VALÓ ÁLLÁSOKRA,
 • MEGFIATALÍTOTT ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
 • és sokkal TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni, mint korábban bármikor.
Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves e-book