Így keltsd fel a HR-es figyelmét a pályázatoddal! (Baráth András előadása a HVG Állásbörzén)

Írta: Baráth András  |  2018. március 28.  |  c 1 hozzászólás

Nagy örömmel vettem részt idén is a tavaszi HVG Állásbörzén, bízom benne, hogy aki kilátogatott az előadásomra, és megkeresett személyesen is kérdéssel, annak tudtam adni néhány hasznos tippet az álláskereséshez. Ha te esetleg nem tudtál részt venni rendezvényen, de kíváncsi vagy, hogyan turbózhatod fel az önéletrajzodat, hogy arra a HR-esek is felfigyeljenek, akkor hallgasd meg az előadásom hangfelvételét vagy lapozd át a prezentációm anyagát itt.

Az előadásom teljes hanganyaga:
(Kattints a piros gombra, és már indul is a felvétel!)

Az előadásom diaképei, lapozz bele a prezentációba:

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!

A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjuk kulturált hozzászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.


Hesz Viktória
2018. március 28. szerda 16:47

Szia András!
Néztem a diákat, és ismerős arcot láttam, 😀 és most nem a te fényképedre gondolok. 😉 Köszönöm szépen, megtisztelő figyelmedet.
Jól átgondolt és összeszedett előadás, csak így tovább!
Üdv: Viki

Válasz

Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves?
LETÖLTHETŐ INGYENES TANULMÁNY
Íme 5 bevált tipp, amiről minden 40-45 feletti álláskeresőnek tudnia kell. Ha elolvasod és kipróbálod ezt az 5 egyszerű szabályt, akkor:
  • az ÉLETKOROD NEM LESZ többé AKADÁLY az álláskeresésben,
  • könnyedén rá fogsz találni a NEKED VALÓ ÁLLÁSOKRA,
  • MEGFIATALÍTOTT ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
  • és sokkal TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni, mint korábban bármikor.
Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves e-book