Szereted a cikkeinket? Így nem tűnnek el a legfrissebb Gerilla posztok a facebookodról!

Írta: Baráth András  |  2018. február 08.  |  c Nincs hozzászólás

Hasznosnak találod a Gerilla Önéletrajz posztjait? Tetszenek az írásaink? Szeretnél versenykész maradni a legeredményesebb álláskeresési tippjeinkkel? Akkor jelöld be a Gerilla FB oldalán is, hogy elsők között követed!

Ezt kell tenned, ha nem akarsz lemaradni rólunk

Megkeresed a FB-on a Baráth András – Gerilla Önéletrajz oldalt, és a „Követés” lenyíló fülre rákattintva a legördülő listából bekattintod a „Megjelenítés elsőként” mezőt. Ennyi az egész!

Arra kérlek, állítsd be ezt még ma, különben sajnos egyáltalán nem fogsz értesülni a bejegyzéseinkről.
›› Kattints ide, és állítsd be most egy gombnyomással!

Miért van erre szükség?

Biztosan te is hallottad, hogy a Facebook új elérési szabályokat vezetett be, ezért már nem elég, ha lájkolod a Gerilla Önéletrajz Facebook oldalát, ahhoz, hogy elérjenek hozzád a posztjaink, “elsőként követettként” is be kell jelölnöd az oldalunkat.

Szóval, ha szereted a Gerilla Önéletrajz bejegyzéseit, ha érdekesnek találod a cikkeinket, ha fontos számodra, hogy eljussanak hozzád a legfrissebb álláskeresési ötletek, akkor jelöld be Facebook oldalunkon, hogy követed. Egyébként sajnos nem érünk el hozzád.

Mi az, amiről posztolunk?

Tudod jól, hogy igyekszünk a lehető leghasznosabb módon jelen lenni a hírfolyamodban. Csakis olyanokat osztunk meg, amit az álláskereséshez, állásváltáshoz azonnal hasznosítani tudsz, vagyis célunk csupa hasznos tartalmat eljuttatni hozzád.

Azt szeretnénk neked megmutatni, hogy mik azok a sikeres és korszerű álláskeresési módszerek, amelyekkel könnyebben és gyorsabban megtalálhatod a neked való állásokat.

Ha olvasod ezt a bejegyzést, az már egy nagyon jó hír, hisz azt jelenti, követsz bennünket! Maradj velünk továbbra is, és szólj hozzá a posztjainkhoz bátran, tedd fel kérdéseidet, 1-2 napon belül mindenkinek válaszolunk!

Köszönettel,
Baráth András

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!

A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjuk kulturált hozzászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.


Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves?
LETÖLTHETŐ INGYENES TANULMÁNY
Íme 5 bevált tipp, amiről minden 40-45 feletti álláskeresőnek tudnia kell. Ha elolvasod és kipróbálod ezt az 5 egyszerű szabályt, akkor:
  • az ÉLETKOROD NEM LESZ többé AKADÁLY az álláskeresésben,
  • könnyedén rá fogsz találni a NEKED VALÓ ÁLLÁSOKRA,
  • MEGFIATALÍTOTT ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
  • és sokkal TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni, mint korábban bármikor.
Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves e-book