Álláskeresési technikák – friss interjú a Duna tv-n

Írta: Baráth András  |  2017. november 20.  |  c Nincs hozzászólás

Ma délelőtt a Családbarát c. műsor vendége voltam a Duna tv-n, ahol amellett, hogy ínycsiklandó ételek készültek a háttérben, néhány fontos kérdés is szóba került. Többek között beszélgettünk arról, hogy:

  • Miért nem érdemes csak az állásportálok hirdetéseire jelentkezni?
  • Mi legyen a 0. lépés az álláskeresésnél?
  • Hogyan érdemes állást keresni 40-45 éves kor felett?

Az interjú hossza valamivel kevesebb, mint 7 perc. 

Az ilyen típusú magazin műsorokban sajnos a szűkös időkeret miatt nincs lehetőség hosszabb beszélgetésekre, de néhány hasznos tippet így is el tudsz csípni a riportból.

Ha pedig bővebben érdekel a téma, és szeretnél többet megtudni arról, hogy milyen működő stratégia mentén érdemes nekifognod az álláskeresésnek, csatlakozz ingyenes, online előadásomhoz.

››Az előadást csütörtökön tartom, itt tudsz regisztrálni a szabad helyek erejéig.

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!

A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjuk kulturált hozzászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.


Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves?
LETÖLTHETŐ INGYENES TANULMÁNY
Íme 5 bevált tipp, amiről minden 40-45 feletti álláskeresőnek tudnia kell. Ha elolvasod és kipróbálod ezt az 5 egyszerű szabályt, akkor:
  • az ÉLETKOROD NEM LESZ többé AKADÁLY az álláskeresésben,
  • könnyedén rá fogsz találni a NEKED VALÓ ÁLLÁSOKRA,
  • MEGFIATALÍTOTT ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
  • és sokkal TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni, mint korábban bármikor.
Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves e-book