Miért mondunk fel? – Baráth András a Retro Rádióban

Írta: Baráth András  |  2020. február 18.  |  c Nincs hozzászólás

Izgalmas témáról beszélgettünk ma reggel a Retro Rádió két szimpatikus műsorvezetőjével:

  • Miért mondunk fel mi magyarok a leggyakrabban?
  • A munkahelyváltások 5 fő oka 
  • Hogyan kell okosan felmondani?
  • Mit mérlegelj mindenképp mielőtt váltanál?

Néhány gyors állásváltó tipp, ha van pár perced, hallgass bele te is a beszélgetésbe:

 

Az állásváltás körül tényleg nem egyszerűek a kérdések, de a jó hír, hogy mindez csak ránézésre tűnik nehéznek! A csütörtöki ÉLŐ, internetes előadásomban folytatom a témát bővebben is. Gyere és regisztrálj az ingyenes előadásra itt! A mini-tréninget élőben tartom, ami azt jelenti, hogy ott helyben kérdezhetsz is tőlem. Be fogok mutatni egy 3 lépésből álló egyszerű stratégiát, amellyel 3 hónapon belül te is meg tudod találni azokat az állásokat, amelyek neked valók, és amelyekben tisztességesen meg is fizetik a munkádat.

Érdekel? Akkor találkozzunk csütörtök este a képernyő előtt! (Aki regisztrál, annak elküldöm az előadás felvételét utólag e-mailben is, vagyis ha nem érsz rá 17:30-tól másfél órán át, semmi gond, mert később is visszahallgathatod a felvételt.)

 

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!

A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjuk kulturált hozzászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.


Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves?
LETÖLTHETŐ INGYENES TANULMÁNY
Íme 5 bevált tipp, amiről minden 40-45 feletti álláskeresőnek tudnia kell. Ha elolvasod és kipróbálod ezt az 5 egyszerű szabályt, akkor:
  • az ÉLETKOROD NEM LESZ többé AKADÁLY az álláskeresésben,
  • könnyedén rá fogsz találni a NEKED VALÓ ÁLLÁSOKRA,
  • MEGFIATALÍTOTT ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
  • és sokkal TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni, mint korábban bármikor.
Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves e-book