[Interjú] Karrier tippek dolgozó nőknek, kisgyerekes anyukáknak és apukáknak.

Írta: Baráth András  |  2017. február 17.  |  c Nincs hozzászólás

A héten az “Anyák Hangja” blog és podcast szerkesztője, Gacsó Anikó készített velem egy rádió-interjút. Arról kérdezett, hogy kisgyermekes anyukák, nők hogyan tudnak ma érvényesülni a munkaerőpiacon. Mi kell ahhoz, ha gyermekeid vannak és ezt úgy érzed a munkaadók hátrányként kezelik,  akkor is megkaphasd azt az állást, munkát, amit szeretnél.

A következő fontos kérdésekre is választ kapsz, ha meghallgatod az interjút:

*Hogyan kommunikáld jól a jelentkezésedben, hogy gyereked/gyerekeid vannak?
*Hogyan alakítható ki a munka és a család egyensúlya? Igen, itt a férfiaknak is van szerepük:-)
*Miért érdemes egy vezetőnek anyukákat alkalmazni?

Sok szeretettel ajánlom figyelmedbe a felvételt, amit itt találsz:

A képen Gacsó Anikóval, az “Anyák Hangja” blog és podcast egyik szerkesztőjével vagyok látható. Kisgyerekes anyukáknak jó szívvel ajánlom figyelmébe az  Gacsó Anikó, az “Anyák hangja” podcast Facebook oldalát, ahol a legfrissebb epizódokról értesülhetnek.

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!

A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjuk kulturált hozzászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.


Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves?
LETÖLTHETŐ INGYENES TANULMÁNY
Íme 5 bevált tipp, amiről minden 40-45 feletti álláskeresőnek tudnia kell. Ha elolvasod és kipróbálod ezt az 5 egyszerű szabályt, akkor:
  • az ÉLETKOROD NEM LESZ többé AKADÁLY az álláskeresésben,
  • könnyedén rá fogsz találni a NEKED VALÓ ÁLLÁSOKRA,
  • MEGFIATALÍTOTT ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
  • és sokkal TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni, mint korábban bármikor.
Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves e-book